Δημήτρης Ρόκκος: Η οργισμένη ανάρτηση του γιου του Στέλιου Ρόκκου για την Τούνη! Τι συνέβη;
Showbiz

Δημήτρης Ρόκκος: Η οργισμένη ανάρτηση του γιου του Στέλιου Ρόκκου για την Τούνη! Τι συνέβη;

Με την οργή του έκδηλη σε κάθε λέξη της ανάρτησής του, ο Δημήτρης Ρόκκος, μεγαλύτερος γιος του Στέλιου Ρόκκου, βάζει στο στόχαστρό του την Ιωάννα Τούνη

Ο νεαρός τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος, θέλησε να τονίσει πως θεωρεί ιδιαίτερα υποκριτική τη συμπεριφορά της γνωστής influencer, αναφερόμενος στις αναρτήσεις που έκανε προ ημερών η Ιωάννα Τούνη, κατά τις οποίες έκανε τα παράπονά της για τους υπαλλήλους στο χώρο εστίασης στο νησί που βρισκόταν.

Σήμερα, η Ιωάννα ανέβασε στόρι για να δείξει τη συμπαράστασή της στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Δημήτρη Ρόκκο ο οποίος τα έβαλε με την εντυπωσιακή ξανθιά.

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή του:

“Μ’ αρέσει που πριν μερικές ημέρες κάποιες βιζ… συγγνώμη influencers, έκραζαν μέσω social media τους ανθρώπους που είχαν κλειστά τα ταβερνάκια τους στις 4 το μεσημέρι με 42 βαθμούς και τώρα ξαφνικά τις έπιασε ο πόνος να ανεβάσουν stories κλπ από τις καταστροφικές πυρκαγιές μπας και πάρουν κανένα like για το πόσο πολύ συμπονούν τον συνάνθρωπό τους.

Αφού βρε Ιωάννα (τυχαίο όνομα) πρώτη θα είσαι να πας να διαφημίσεις τα ξενοδοχεία στις εκεί περιοχές όταν ανοίξουν”.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε κάποια δημόσια απάντηση της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Ρόκκο... Stay tuned για οτιδήποτε συμβεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved