Survivor: Τριαντάφυλλος-Καφετζής: Συνάντηση... κορυφής στη Σύμη για... γαριδομακαρονάδα!
Showbiz

Survivor: Τριαντάφυλλος-Καφετζής: Συνάντηση... κορυφής στη Σύμη για... γαριδομακαρονάδα!

Μπορεί στο Survivor ο Τριαντάφυλλος και ο James Καφετζής να ήρθαν πολλές φορές σε αντιπαράθεση και να οδηγήθηκαν τα πράγματα στα άκρα, όμως τώρα απολαμβάνουν όμορφες στιγμές κοντά στην πατρίδα τους, τη Ρόδο

Οι δύο πολυσυζητημένοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, κατά τη διάρκεια της "θητείας" τους στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονταν τον περισσότερο καιρό σε... εμπόλεμη ζώνη.

Μάλιστα, τις μέρες των μεγάλων εντάσεων, είχαν δημιουργηθεί δύο "στρατόπεδα" στη Ρόδο, με τους μισούς να υποστηρίζουν τον James Καφετζή και τους άλλους μισούς τον Τριαντάφυλλο.

Αυτές οι εποχές όμως ανήκουν πλέον στο μακρινό παρελθόν.

Και αυτό γιατί James και Τριαντάφυλλος όχι μόνο τα έχουν βρει αλλά σήμερα συναντήθηκαν στην όμορφη Σύμη για να γευματίσουν το μεσημέρι.

Το όμορφο νησί δίπλα στο νησί των Ιπποτών είναι κάθε χρόνο πόλος έλξης χιλιάδων ανθρώπων και φυσικά οι Ροδίτες θεωρούν τη Σύμη μία πολύ όμορφη ημερήσια εξόρμηση μακριά από τη Ρόδο.

Έτσι κάπως βρέθηκαν εκεί Τριαντάφυλλος και James και μάλιστα ο τελευταίος έσπευσε να μας ενημερώσει γι' αυτή τη συνάντηση... κορυφής.

Ο James ανέβασε στόρι με μία φωτογραφία του Ντάφι την ώρα που την... είχε πέσει στη γαριδομακαρονάδα που απολάμβανε η παρέα.

Ο Τριαντάφυλλος έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά 24ωρα τις καλοκαιρινές του διακοπές ενώ και ο James ο οποίος μένει μόνιμα στη Ρόδο είπε να ξεφύγει λίγο από τα τετριμμένα απολαμβάνοντας ένα υπέροχο τραπέζι με θαλασσινά στην υπέροχη Σύμη.

Δείτε το στόρι που ανέβασε ο James:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved