Δεν πρόλαβε να χαρεί ο Πετρούνιας: «Την επιστροφή μας στην Ελλάδα επισκίασε αυτή η θλιβερή εικόνα»
Showbiz

Δεν πρόλαβε να χαρεί ο Πετρούνιας: «Την επιστροφή μας στην Ελλάδα επισκίασε αυτή η θλιβερή εικόνα»

Αν και γύρισε νικητής ο ολυμπιονίκης μας Λευτέρης Πετρούνιας, δεν πρόλαβε καν να χαρεί την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου καθώς αντίκρισε την απόγνωση, τον πόνο και την καμένη γη σε όλα τα μέτωπα που συνεχίζουν να μαίνονται. 

Το χαμόγελό του την ώρα της άφιξής του από το Τόκιο όπου έδωσε σκληρή μάχη στο άθλημα των κρίκων ώστε να επιστρέψει πίσω νικητής, "πάγωσε" όταν πληροφορήθηκε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μετά τα τόσα μέτωπα φωτιάς και την καταστροφή που επιφέρουν στους κατοίκους τόσο στην Αττική όσο και στην Εύβοια.

«Την επιστροφή μας στην Ελλάδα επισκίασε αυτή η θλιβερή εικόνα της επόμενης φωτογραφίας! Κουράγιο στους πληγέντες και στους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τις φλόγες! Πολύ λυπηρό...» έγραψε ο Άρχοντας των κρίκων στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους πληγέντες αλλά και σε όσους δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να σταματήσουν την καταστροφική της μανία.

Λίγες ώρες πριν, ο κορυφαίος αθλητής μιλούσε με χαρά για το μεγάλο του κατόρθωμα στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

"Το να μπορείς να είσαι σε δύο συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στα μετάλλια – ανεξαρτήτου χρώματος – είναι κάτι δύσκολο, κάτι που το ονειρευόμουν και το κατάφερα. Δεν είναι η πρώτη θέση που ήθελα, δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι καταφέρνεις να πρωταγωνιστήσεις για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω και στο Παρίσι” είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά την άφιξή του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved