Μπακοδήμου: Ποζάρει με σορτς και ξυπόλυτη και ρίχνει το Instagram - Η πιο εντυπωσιακή φώτο της ever
Showbiz

Μπακοδήμου: Ποζάρει με σορτς και ξυπόλυτη και ρίχνει το Instagram - Η πιο εντυπωσιακή φώτο της ever

Δεκαπενταύγουστος: Η Μαρία Μπακοδήμου ανήμερα της γιορτής της δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία από τις διακοπές της!

Ποζάρει με τζιν σορτς, ελαφρώς μακιγιαρισμένη, έχει ανέμελα τα μαλλιά της και… είναι ξυπόλυτη, αφού είναι στην αυλή του σπιτιού που κάνει τις διακοπές της!

Η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να δημοσιεύει φωτογραφία της και αμέσως επώνυμοι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν και τα like «έπεφταν βροχή»!

Η ίδια σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: "Χρόνια πολλά σε όλους . Ευτυχισμένα ,ήρεμα , δημιουργικά και καλοκαιρινά . Καλή Παναγία"!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα η Μαρία Μπακοδήμου ακολούθησε μία συγκεκριμένη διατροφή και από τα 75 κιλά που ζύγιζε, είναι πλέον 68!

Από την αρχή της τηλεοπτικής της καριέρας μέχρι σήμερα τόνοι μελάνι χύνονται για την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Στα 56 της χρόνια, είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι πιο σέξι από ποτέ, διατηρώντας ένα αψεγάδιαστο κορμί. Ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροοφής, κατόρθωσε να πέσει από τα 75 κιλά στα 68.

«Έχασα κιλά, έπεσα ένα νούμερο. Το χάρηκα κι εγώ. Νιώθω ανάλαφρη και υγιής», έχει πει σε συνέντευξή της.

Το πρωινό της Μαρίας περιλαμβάνει ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Το μεσημέρι επιλέγει κυρίως ψητό με καστανό ρύζι και μία πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά. Το βραδινό της αποτελείται από ένα γιαούρτι και ή φρυγανιά ή μία πράσινη σαλάτα, συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού. Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ της εντατικής γυμναστικής Ωστόσο, φροντίζει να κάνει προπόνηση έστω στο σπίτι της αρκετά πρωινά, η οποία περιλαμβάνει τρέξιμο στον διάδρομο και λίγα βαράκια. Επιπλέον, αγαπά πολύ το pilates, καθώς της χαρίζει ευεξία και χαλάρωση.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της ανήμερα της γιορτής της και θα ξετρελαθείτε και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved