Mike: Συγκινεί με την εξομολόγησή του στο Instagram: «Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο»
Showbiz

Mike: Συγκινεί με την εξομολόγησή του στο Instagram: «Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο»

Συγκινεί με την εξομολόγησή του ο Mike.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε, παλεύοντας τότε με τον καρκίνο.

Στο πλευρό του ήταν πάντα η αγαπημένη του σύντροφος, Έλενα Τσαγκρινού, η οποία τον στήριζε, τον στηρίζει και θα τον στηρίζει σε όλα.

Με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του και τον χρόνο που έχει περάσει και είναι υγιής, θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν στο πλευρό του.

«Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο!
Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι άνθρωποι που δεν με άφησαν λεπτό, είναι οι άνθρωποι που ότι ώρα και να τους έπαιρνα θα ήταν εκεί,είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω τα πάντα!
Μετά από 1 χρόνο λοιπόν έχω να πω, πως νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί αγκαλιάζουν την κάθε μου τρέλα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα!
Να σας συστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!
❤️ 25/8/2021»

Δες τις φωτογραφίες

«Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Η Έλενα δεν υπάρχει. Το πρωί δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω.Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο, κλεινόμουν για να μη με βλέπει κανείς…», είχε πει ο ίδιος στην Ελεονώρα Μελέτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved