Showbiz

Μενεγάκη: Ο απολογισμός, το τρέμουλο του Ουγγαρέζου και η απουσία Κουτσογιαννόπουλου!

Χείμαρρος αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά η Ελένη Μενεγάκη στο κάλεσμα που έκανε στους δημοσιογράφους, λίγο πριν την πρεμιέρα της!

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία είχε δώσει σήμερα (30/8) ραντεβού με τους εκπροσώπους των Μέσων στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι και κέρασε... καφέ και βουτήματα τους καλεσμένους της, είχε πολλά να πει και άλλα τόσα να αποκαλύψει.

Φυσικά μία από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε η ίδια ήταν πώς πέρασε αυτός ο ένας χρόνος μακριά από την τηλεόραση για εκείνη.

Σε έναν μίνι απολογισμό της, η Ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε ότι ήταν ένας χρόνος ξεκούρασης για την ίδια που προφανώς το είχε ανάγκη, ειδικά τον πρώτο καιρό.

Παραδέχτηκε ότι έβλεπε συνεχώς τηλεόραση μιας και είναι μία αγαπημένη της συνήθεια. Μάλιστα είπε ότι με το που ανοίγει τα μάτια της το πρωί, ανοίγει και την τηλεόραση για να ενημερωθεί, είτε πρόκειται για τις 6,00 και 6,30 το πρωί είτε για λίγο αργότερα. Όμως, είπε, ότι επειδή έχει πολλές υποχρεώσεις, παρ' όλο που δεν δούλευε το διάστημα που πέρασε, ξανανοίγει την τηλεόραση κατά τις 9 με 10 το βράδυ για να χαλαρώσει και να ενημερωθεί και πάλι για την επικαιρότητα.

Επίσης είπε πως ήταν η πρώτη φορά που είχε την ευκαιρία να δει την τηλεόραση "απ' έξω" δηλαδή ως τηλεθεάτρια καθώς είναι τελείως διαφορετικό να παρακολουθείς όταν την υπηρετείς κιόλας.

Η παρουσιάστρια επίσης είπε ότι τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, το μόνο που θυμάται είναι ανεμελιά και γέλια, σε αντίθεση με το σήμερα που τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Το ίδιο ειλικρινά, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για το πώς ένιωθε που βρισκόταν εκτός τηλεόρασης όλο αυτό το διάστημα. "Το μόνο που ένιωσα ήταν σαν να μην έλειψα μία μέρα. Το επιστρέφω το δικό μου ήταν τον Απρίλη. Όταν λοιπόν μία εβδομάδα μετά την υπογραφή μου πήγα στο γραφείο, ήταν σαν να μην έλειψα καθόλου. Σαν να επέστρεφα Σεπτέμβριο" είπε η παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια επίσης αναφέρθηκε και στις σκέψεις που έκανε για να καταλήξει τελικά στην ομάδα που θα έχει φέτος στην εκπομπή της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Η Ελένη Μενεγάκη επίσης αναφέρθηκε και στην τηλεόραση όπως την παρακολούθησε το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας και είχε πολλά να πει:

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι φετινοί συνεργάτες της με πρώτη και καλύτερη την Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία παραδέχτηκε ότι ήταν σχεδόν αυτονόητο ότι θα επέστρεφε στην τηλεοπτική παρέα της Ελένης. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έκρυψε ότι νιώθει μεγάλο άγχος για την πρεμιέρα ενώ δεν κατάφερε να κρύψει ούτε το... τρέμουλο που τον είχε κυριεύσει ενώπιον των δημοσιογράφων. Δείτε τι είπε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη τη σεζόν που ξεκινάει:

Ο Γιάννης Μούτσος με τη σειρά του μίλησε για τη μεταπήδησή του από τον ενημερωτικό στον ψυχαγωγικό τομέα, για τα... μάτια της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε και εκείνος για την προσέγγισή του από την Ελένη Μενεγάκη προκειμένου να συνεργαστούν. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved