Ηλιάκη – Μανουσάκης: Βόλτα με το μωρό τους στο κέντρο της Αθήνας – Απίθανες φωτό
Showbiz

Ηλιάκη – Μανουσάκης: Βόλτα με το μωρό τους στο κέντρο της Αθήνας – Απίθανες φωτό

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Μαρία Ηλιάκη με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη και το μωρό τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό η παρουσιάστρια επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη καθώς σε λίγες ημέρες ετοιμάζει την πρεμιέρα της στο Mega παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου.

Οι δυο παρουσιάστριες συνδέονται με φιλία ετών και σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό βήμα η Κατερίνα ήθελε να έχει στο πλευρό της, την Μαρία.

Έτσι λοιπόν οι δυο γυναίκες είναι έτοιμες για την κοινή τους επιστροφή στην τηλεόραση.

«Γεια σας! Λοιπόν ντύθηκα, στολίστηκα για να σας ανακοινώσω ότι από Σεπτέμβρη θα είμαι και εγώ στο Mega! Άκου να δεις, χώθηκα και εγώ! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Σας ετοιμάζουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα. Εύχομαι να περάσουμε όλοι μαζί έναν ευχάριστο και πάνω απ’ όλα ήρεμο χειμώνα. Σας φιλώ και ανυπομονώ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της παρέα με τον άντρα της και το μωρό τους.

«Καλώς σας βρήκα. Έχω τρελαθεί με το μωρό. Έχω τρελαθεί. Ήταν στενό το μαρκάρισμα της Καραβάτου, αλλά γενικώς έχουμε μια τάση προς την χώρα, δηλαδή, δεν θέλουμε να ζήσουμε για πάντα στο εξωτερικό… Σαν μαμά είμαι τέλεια. Η πιο καλή μαμά του κόσμου! Κοιμάμαι 5 ώρες κάθε βράδυ. Καλό δεν είναι αυτό; Θα τα πούμε όλα εν καιρώ», είπε μεταξύ άλλων πρόσφατα στο Πρωινό.

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved