Ελένη Βαϊτσου: Η επαγγελματική δυσκολία που βίωσε και την ακολουθεί μέχρι και σήμερα!
Showbiz

Ελένη Βαϊτσου: Η επαγγελματική δυσκολία που βίωσε και την ακολουθεί μέχρι και σήμερα!

Η Ελένη Βαϊτσου αποκάλυψε σε συνέντευξή της, τι είναι αυτό που αποζητά στις συνεργασίες της

Η ηθοποιός Ελένη Βαϊτσου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για το τι είναι αυτό που αποζητά στις συνεργασίες της αλλά και αν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά της.

Τι αποζητάτε στις συνεργασίες σας;

Αυτό που αποζητάω κυρίως από τις συνεργασίες μου είναι καλές συνθήκες εργασίες. Κάθε δουλειά διαφέρει από την άλλη πρωτίστως επειδή αλλάζουν οι συνεργάτες. Αν το κλίμα μεταξύ των συμβαλλομένων είναι καλό, χαίρομαι την κάθε δουλειά, ανεξαρτήτως αν βρίσκω ικανοποιητικό το τελικό αποτέλεσμα ή τις απολαβές.

Έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες στην πορεία σας όλα αυτά τα χρόνια; Αν ναι, πώς τις έχετε διαχειριστεί;

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι ακραίο σε κα­μία δουλειά μου. Τουλάχιστον ως προς τη συμπεριφορά. Το χει­ρότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως δεν έχω πληρωθεί από μία συγκεκριμένη δουλειά που έγινε πριν από χρόνια. Το θεω­ρώ πολύ άσχημο και δεν θα σταματήσω να διεκδικώ τα δεδου­λευμένα μου.

Μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Μπρούσκο», που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, ήταν επιλογή σας να μην πρωταγωνιστήσετε για κάποια χρόνια σε καθημερινή σειρά;

Μετά το τέλος της σειράς «Μπρούσκο», όντως δεν ήθελα να συνεχίσω σε κάποια καθημερινή σειρά, γιατί είχα κουραστεί αρκετά από τον ρυθμό της τέσσερα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, δεν σταμάτη­σα καθόλου την τηλεό­ραση. Αμέσως ξεκίνη­σα στη σειρά «Κόκκινο νυφικό», μετά στο σίρι­αλ «Ελεύθερη σχέση» και στην πορεία στην ταξιδιωτική εκπομπή «TheTouristes».

Το καλοκαίρι κάνατε περιοδεία με τη θεα­τρική παράσταση «Οι μπαμπούλες». Ποια είναι η αίσθηση που αποκομίσατε από τον κόσμο; Του έλειψε το θέατρο;

Υπήρχε περισσότερη λαχτάρα και ανυπο­μονησία από κάθε άλ­λη φορά. Και από την πλευρά των θεατών, αλλά και από τη δική μας, των ηθοποιών. Τα πολιτιστικά δρώμε­να έλειψαν για μεγάλο διάστημα και η ανάγκη για ψυχαγωγία είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Είστε αισιόδοξη για τη χειμερινή σεζόν στα θέατρα;

Όχι. Δυστυχώς τα κρούσματα αυξάνο­νται και ακόμη κι αν τα θέατρα ανοίξουν μόνο για εμβολιασμένους, ο κίνδυνος και ο φόβος παραμένει. Δεν ξέ­ρω πόσο εύκολα ο κόσμος θα τολμούσε να συνωστιστεί σε κλειστό χώρο και πόσο βιώσιμο θα είναι για τους παραγωγούς αυτό.

Με αφορμή την πανδημία και τις επιπτώσεις που είχε, αναθεωρήσατε κάποια πράγματα;

Δεν αναθεώρησα ακριβώς, απλώς μου έγινε πολύ πιο ξεκάθα­ρο το πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει η ζωή μας από τη μία στιγ­μή στην άλλη. Πόσο εύκολα έχασα πράγματα που τα θεωρούσα αυτονόητα.

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved