Δημήτρης Μοθωναίος: «Δεν είχα άλλη επιλογή από το να μιλήσω»
Showbiz

Δημήτρης Μοθωναίος: «Δεν είχα άλλη επιλογή από το να μιλήσω»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο γεγονός ότι βγήκε και μίλησε δημόσια για όσα είχε βιώσει μικρός.

  • Αποπνέετε πάντως μια ισορροπία. Την έχετε βρει;

Δ.Μ.: Προσπαθώ. Είναι μια καθημερινή διαδικασία. Δεν είναι κάτι που το κατακτάς και τελειώνεις. Αλλά έχει ενδιαφέρον. Είναι εύκολο να είσαι μόνος και να είσαι ζεν, να μη συμμετέχεις στη ζωή. Το θέμα είναι πώς μετά μπαίνεις στη ζωή και αντιμετωπίζεις όλα τα παράλογα χωρίς να σε αγγίζουν παραπάνω απ’ όσο τους αναλογεί. Είναι μια διαρκής άσκηση.

  • Ήταν η προσωπική εξομολόγηση για την κακοποίηση που δεχτήκατε ως παιδί μέρος αυτής της άσκησης;

Δ.Μ.: Δεν είχα άλλη επιλογή. Από τη στιγμή που είδα ότι ήταν κάτι που συμβαίνει κι έχει αρχίσει να απασχολεί τον κόσμο και τη χώρα ενεργοποιήθηκε αυτόματα μέσα μου, από τη διάθεσή μου να βοηθήσω. Ασχέτως αν και εγώ βοηθήθηκα πάρα πολύ.

  • Έχετε την αίσθηση ότι ξεθώριασε κάπως το ελληνικό #MeToo;

Δ.Μ.: Νομίζω ότι οι δράσεις κάθε είδους ξεκινάνε από τις ομάδες και κατόπιν παραδίδονται στους αρμόδιους φορείς. Το γεγονός ότι δύο άνθρωποι, από τους κορυφαίους του ελληνικού θεάτρου, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή δείχνει ότι όλη αυτή η ιστορία οδήγησε κάπου. Για τα ελληνικά δεδομένα νομίζω ότι αυτό ξεπερνά και την πιο ζωηρή φαντασία.

  • Όνειρα για το μέλλον κάνετε;

Δ.Μ.: Ζω την κάθε μέρα. Σκέφτομαι πράγματα αλλά δεν κινούμαι με γνώμονα αυτά. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά σήμερα εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ. Και όλοι, αν αυτό γινόταν.

  • Έχετε κάποιο κρυφό ταλέντο; Σε τι άλλο είστε καλός εκτός από την υποκριτική;

Δ.Μ.: Δεν ξέρω αν είμαι καλός ηθοποιός. Είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Αν υπάρχει κάποιο ταλέντο που έχω, αυτό είναι στο γράψιμο. Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα από μικρός και μου έβγαινε αβίαστα. Γράφω τα πάντα. Απλώς δεν τα δημοσιεύω. Ακόμα, είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved