Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστη ηθοποιό - Η αποκάλυψη στο Love it
Showbiz

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστη ηθοποιό - Η αποκάλυψη στο Love it

Love it: Σοκάρουν τα όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός Μπέττυ Νικολέση, το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ’90 αποκάλυψε το δικό της βίωμα on camera.

«Ευτυχώς δεν είχα κάποιο περιστατικό τέτοιας βίαιης σεξουαλικής κακοποίησης όπως αυτές που κατήγγειλαν οι συνάδελφοί μου. Ο λόγος που μιλάω είναι, όσο δυσάρεστο κι αν είναι, ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε όχι μόνο σε επίπεδο κουτσομπολιού, ούτε σε επίπεδο εκδικητικότητας, αλλά μπας και σταματήσει επιτέλους αυτή η κακοποίηση που είναι ποινικά κολάσιμη» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός Μπέττυ Νικολέση και συνέχισε:
«Το ότι με στρίμωχνε στο καμαρίνι επί μακρόν και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το αποφύγω, που να το καταγγείλω; Μου έκανε πολύ δύσκολη τη δουλειά μου σε πολλές περιπτώσεις. Η δουλειά μας δεν είναι να αντικρούσουμε τον κάθε πικραμένο που δεν έχει τι άλλο να κάνει από το να μας την πέφτει. Και δεν μπορούμε να τιμωρούμαστε κάθε φορά κάθε φορά που δεν καθόμαστε σε κάποιον».

Λίγο μετά ανέφερε: «Όταν μου συνέβη, αυτό που μου συνέβη πήγα στον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και το είπα. Και τι έγινε; Δε θα αναφέρω το όνομα γιατί δε με ενδιαφέρει να μπλέξω σε μηνύσεις από την άλλη πλευρά. Συνεργαζόμουν με πολύ γνωστό πρωταγωνιστή και είχα την τύχη ή την ατυχία να γνωρίζω την σύντροφό του τότε, που ήταν από τελείως άλλο χώρο. Ο συγκεκριμένος παρενόχλησε εμένα και όλες τις γυναίκες που ήταν σε εκείνο το σίριαλ πολλάκις. Κάποια στιγμή με μία από αυτές σύναψε και σχέση και η τότε σύντροφός του το είχε μάθει και επειδή ήμουν και γνωστή της, απαίτησε από τον τότε πρωταγωνιστή να απολυθεί και η κοπέλα που σύναψε σχέση και εγώ που υποτίθεται γνώριζα και δεν με μιλούσα. Που να της έλεγα ότι μου την είχε πέσει κι εμένα… Έχασα τη δουλειά μου».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved