Τραυματισμός για τη Σοφία Μουτίδου: Η φωτό με επίδεσμο σε χέρι και πόδι που ανησύχησε τους followers
Showbiz

Τραυματισμός για τη Σοφία Μουτίδου: Η φωτό με επίδεσμο σε χέρι και πόδι που ανησύχησε τους followers

Η Σοφία Μουτίδου είχε ατύχημα και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια με επίδεσμο στο χέρι και το πόδι. 

Η ηθοποιός όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο τραυματίστηκε, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι ακριβώς της συνέβη.

Αρκέστηκε με το γνωστό της χιούμορ να γράψει «Η ζωή είναι σκρόφα, με το συμπάθειο» θέλοντας να διακωμωδήσει την όλη περιπέτειά της.

Φυσικά κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτησή της με τη φωτογραφία, άρχισε να δέχεται βροχή τις ευχές για ταχεία ανάρρωση αλλά και αστεία σχόλια που σίγουρα την έκαναν να γελάσει.

Η Σοφία Μουτίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και μάλιστα είναι από τις πιο επιτυχημένες youtubers της ελληνικής σόουμπιζ.

Η ίδια φροντίζει να σχολιάζει καυστικά μέσα από τα βίντεό τις πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας προκαλώντας το ενδιαφέρον των υπόλοιπων χρηστών που συνήθως την αποθεώνουν με τα σχόλιά τους.

Σήμερα μάλλον τους στενοχώρησε με την ανάρτησή της η οποία μπορεί και πάλι να διέθετε χιούμορ, όμως επρόκειτο για κάποιο δυσάρεστο γεγονός στην καθημερινότητα της ηθοποιού που προφανώς θα ξεπεραστεί σύντομα μιας και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved