Κατερίνα Παναγοπούλου: Η προσωπική ζωή, οι αδυναμίες και το κρυφό της ταλέντο
Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η προσωπική ζωή, οι αδυναμίες και το κρυφό της ταλέντο

Η γνωστή δημοσιογράφος του MEGA και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, Κατερίνα Παναγοπούλου, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για όλα.

Η δημοσιογραφία ήταν για εκείνη μονόδρομος όπως είπε. Στα πρώτα της βήματα στο χώρο «μας έστειλαν από το πανεπιστήμιο για πρακτική άσκηση σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό και χάρηκα που δουλέψαμε αμισθί».

«Εάν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ, δεν μπορείς να παρουσιάζεις δελτίο. Εάν δεν έχεις δει και την άλλη όχθη, για μένα, δεν είσαι καλός», τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Το καλοκαίρι με τις φωτιές ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα. Ενώ γίνομαι έξαλλη με υποθέσεις bullying σε παιδιά. Ακόμα και το θυμό μου θα τον δείξω στο δελτίο.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε επίσης ότι «πέρασα από κακοποιητικό περιβάλλον και θέτω όρια. Πρέπει το εκάστοτε μέσο να βάζει όρια».

«Δεν έχω αυτοπεποίθηση, είμαι αρκετά ανασφαλής ως άνθρωπος», τόνισε και θυμήθηκε μια φορά που μια κυρία στον δρόμο την αναγνώρισε λέγοντάς της «σας ξέρω από τις οικογενειακές ιστορίες».

Στην προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως οι άνδρες δεν την πλησιάζουν εύκολα, ενώ όπως λέει «η αποκατάσταση δεν με έχει καταπιέσει και θέλω να κάνω οικογένεια που θα είναι για πάντα».

«Ένα μαύρο σακάκι στο δελτίο δεν δηλώνει σοβαρότητα. Εάν προσπαθείς με το ντύσιμο να αποδειχτείς σοβαρός, κάτι κρύβεται από κάτω», σημείωσε.

Σχετικά με τα κρυφά της ταλέντα είπε: «τραγουδάω πολύ ωραία, έχω ωραία φωνή. Με είχαν καλέσει στο “Στην υγεία μας ρε παιδιά” αλλά δεν πήγα. Είμαι ροκού. Τσακνής, Μαχαιρίτσας, αδερφοί Κατσιμίχα.».

«Είμαι drama queen στην προσωπική μου ζωή και αυστηρή στα επαγγελματικά μου», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved