Αντελίνα Βαρθακούρη: Η απόφαση να χάσει κιλά και η στήριξη του Χάρη – Αυτό είναι το πρόγραμμά της
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η απόφαση να χάσει κιλά και η στήριξη του Χάρη – Αυτό είναι το πρόγραμμά της

Την απόφασή της να χάσει κιλά αλλά και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί μοιράστηκε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η όμορφη παρουσιάστρια εδώ και μήνες έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής με την ίδια να έχει χάσει ήδη πολλά κιλά.

Πρόσφατα η Αντελίνα ανοίγοντας διάλογο με τους followers της αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να χάσει κιλά, πώς την στήριξε και αν ο σύζυγό της Χάρης αλλά και ποιος είναι ο τρόπος που γυμνάζεται.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά πως έχει προσπαθήσει πολλές φορές από μόνη της να μπει σε δίαιτα, ωστόσο αυτή τη φορά απευθύνθηκε σε ειδικό.

Όσο για τη στήριξη του άντρα της, αποκάλυψε: «Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ο Χάρης με τα κιλά μου. Περισσότερο θυμάμαι εμένα να τον ζαλίζω επειδή κάθε εβδομάδα ξεκινούσα κάτι καινούργιο. Όταν αποφάσισα να χάσω πραγματικά τα κιλά μου, δεν το μοιράστηκα με κανέναν», έγραψε.

Δες στη gallery ποιο είναι το πρόγραμμα που ακολουθεί

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, κατά καιρούς, έχει δεχτεί θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια, είτε για την εμπειρία της στην TV, είτε ακόμη και για την εξωτερική της εμφάνιση. Όταν πρόσφατα διαδικτυακός της φίλους της έγραψε "Γιατί πάχυνες;", εκείνη απάντησε:

«Καλή ερώτηση. Γιατί δεν είμαι τέλεια, γιατί πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά, γιατί δεν κατάφερα να μου βάλω στοπ, γιατί εκεί ξέσπασα, γιατί δεν κατάφερα να με σταματήσω… αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω και αυτή μου την πλευρά και μόλις με αγκάλιασα ξεκίνησα διατροφή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved