Υπόθεση κοκαΐνης: Στο πλευρό του μοντέλου ο πρώην σύντροφος: «Έχω μιλήσει μαζί της, δεν είναι καλά»
Showbiz

Υπόθεση κοκαΐνης: Στο πλευρό του μοντέλου ο πρώην σύντροφος: «Έχω μιλήσει μαζί της, δεν είναι καλά»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18-09) ο Φίλιππος Αρβανίτης, πρώην παίκτης του Power of love και πρώην σύντροφος του μοντέλου που συνελήφθη για κοκαΐνη.

Ο ίδιος αποκάλυψε πώς είναι η κατάσταση της μιας κι έχει μιλήσει μαζί της ενώ όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο άκουσμα της είδησης νόμιζε πως του κάνουν πλάκα.

«Στο άκουσμα της είδησης, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα γιατί φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από ένα συντηρητικό άτομο όπως εκείνη. Μετά μπήκα να το τσεκάρω και όταν διάβασα τα άρθρα, άρχισα να το συνειδητοποιώ. Σκέφτηκα πώς μπορεί να μπλέξει κανείς από το τίποτα. Είναι ο άνθρωπος πως αν έπινα εγώ για παράδειγμα τρίτο ποτό, θα με κυνηγούσε σαν τη μάνα μου» ανέφερε ο Φίλιππος Αρβανίτης και συνέχισε:

«Δεν ήξερα για τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της. Συζητούσαμε σε φιλικά πλαίσια για τη σχέση της, γιατί δουλεύαμε ένα τρίμηνο μαζί. Δεν ήξερα τίποτα για τέτοια προβλήματα. Εγώ πιστεύω ότι θα αθωωθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται. Επικοινωνώ καθημερινά με τον αδερφό της και με καθοδηγεί για το πώς μπορώ να βοηθήσω. Έχω μιλήσει με την ίδια, η κατάστασή της δεν είναι καλή. Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε και βλέπετε».

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved