Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του
Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Εσπευσμένα για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο ο οδηγήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν από μερικές ημέρες.

Ο ίδιος μάλιστα είχε μιλήσει στην εκπομπή Super Κατερίνα μέσα από το νοσοκομείο ενώ η Νάταλι Κάκκαβα το μεσημέρι του Σαββάτου (18-09) αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» πως ο παρουσιαστής υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση ενώ μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και θα στείλω την αγάπη μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σύντροφό του, την Έλενα Μαστραγγελή που μας βλέπουν από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Υπεβλήθη χθες σε μία σοβαρή εγχείρηση, αλλά όλα πήγαν καλά. Καλύτερα από ό,τι περίμεναν και οι ίδιοι. Σύντομα θα είναι μάχιμος και πολύ καλά. Κι όπως μας έχει υποσχεθεί, τον περιμένουμε εδώ στην εκπομπή να μιλήσει για τα πάντα, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Σ’ αγαπάμε πολύ», είπε η παρουσιάστρια.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Όπως είναι γνωστό μέσα στο καλοκαίρι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ξαναμπεί στο Ευαγγελισμό. Τότε είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, με τους γιατρούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφού η κλινική του εικόνα συμπίπτει με τα συμπτώματα του covid.

Η κατάσταση του είχε κριθεί σοβαρή, αφού ο παρουσιαστής έχει υποκείμενα νοσήματα.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved