Πάνος Μουζουράκης: «Τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας» - Ετοιμάζεται να νοικοκυρευτεί;
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: «Τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας» - Ετοιμάζεται να νοικοκυρευτεί;

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνει η σχέση του Πάνου Μουζουράκη με την εδώ και τρία χρόνια αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά με την οποία είναι αχώριστοι...

Ο γνωστός και πολυπράγμων καλλιτέχνης είναι ξανά στις οθόνες μας μετά την πρεμιέρα -για έκτη χρονιά- του The Voice όπου είναι coach μαζί με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον νεοφερμένο Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο ίδιος, ο οποίος αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, φαίνεται πως είναι τόσο ευτυχισμένος στο πλευρό της συντρόφου του που δεν κρύβει την επιθυμία του να αποκτήσει μαζί της οικογένεια.

«Είμαστε ακόμη καλύτερα με την Τζίνα» είπε ενώ πρόσθεσε ότι αν και ακόμη δεν έχει αποφασίσει να πάει ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους, η οικογένεια είναι κάτι που θα ήθελε πολύ και έχει αρχίσει να σκέφτεται: «Ακόμα δεν έχω πάρει την απόφαση, αλλά τριγυρνά στο μυαλό μου η δημιουργία οικογένειας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο “Ενώπιως Ενωπίω” με έβαλε σε σκέψεις…» είπε με χιούμορ ο ίδιος.

Όσο για το The Voice, ο Πάνος Μουζουράκης είναι πολύ δυσαρεστημένος που δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση ποτέ και με χιούμορ απαντά για τις αποφάσεις που έχει πάρει ώστε να αλλάξει τη στρατηγική του: «Φέτος θα αλλάξω τακτική, θα πηγαίνω μόνο με τους περίεργους. Όλα τα κοριτσάκια θα επιλέγουν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved