Κατερίνα Καινούργιου: Wedding dayγια την παρουσιάστρια! Το παραμυθένιο φόρεμα που θα λατρέψεις
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Wedding dayγια την παρουσιάστρια! Το παραμυθένιο φόρεμα που θα λατρέψεις

Πιο λαμπερή από ποτέ η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Super Κατερίνα πέρασε ένα όμορφο Σάββατο, καλεσμένη στο γάμο μιας καλής της φίλης και μάντεψε… η Κατερίνα «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το υπέροχο φόρεμα που επέλεξε!

Στην πιο ωραία απόχρωση του φετινού φθινοπώρου, ανάμεσα στο ροζ και το σάπιο μήλο, με ύφασμα που αγκαλιάζει το κορμί της και με κόψιμο που τονίζει την αέρινη σιλουέτα της.

H παρουσιάστρια το απογείωσε επιλέγοντας ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ασημί απόχρωση και αξεσουάρ που ανέδειξαν ακόμη περισσότερο το τέλειο χτένισμα της.

Δες την στη gallery

Και φυσικά όπως κι εσύ παρατήρησες παρά τις διακοπές και τη χαλάρωση, δεν έβαλε ούτε κιλό γιατί έχει τα μυστικά της. Ποια είναι τα μυστικά της;

«Πίνω πολύ νερό, τρώω φρούτα και πίνω πράσινο τσάι. Όσο μεγαλώνω το σώμα μου γίνεται όλο και καλύτερο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω ούτε καφέ ούτε αλκοόλ ούτε αναψυκτικά. Δεν έχω κάνει καμία κατάχρηση και το λέω με μεγάλη υπερηφάνεια. Είμαι ένας clean οργανισμός, οπότε αν προσέχω το σώμα μου γίνεται καλύτερο. Γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα. Κάνω αερόβια γυμναστική, ασκήσεις ενδυνάμωσης και TRX. Ξέρω πως αν θέλω να χάσω μερικά κιλά κι επειδή ξεφεύγω πολλές φορές με την σοκολάτα και το φαγητό, θα προσέξω να μην φάω υδατάνθρακα, θα βάλω περισσότερο ψάρι στη διατροφή μου και θα αποφύγω τα γλυκά», έχει δηλώσει η ίδια χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved