Μαρία Ηλιάκη: Στην αγκαλιά του συντρόφου της – Έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Στην αγκαλιά του συντρόφου της – Έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Μπορεί να περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τη Μαρία Ηλιάκη και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις, ωστόσο εκείνη παρά τις προετοιμασίες της πρεμιέρας περνά τις πιο υπέροχες στιγμές της στο πλευρό του συντρόφου της.

Το πρωί της Κυριακής (19-09) η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε το πιο τρυφερό story με την ίδια να είναι χωμένη στην αγκαλιά του Στέλιου Μανουσάκη και να απολαμβάνει όσο τίποτα αυτή την ρομαντική στιγμή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μαγικές στιγμές με την κόρη του, η οποία ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία τους.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανεκτίμητης αξίας. Συναισθήματα που μας δένουν ακόμη περισσότερο με τη Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ ότι μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά» είχε πει μεταξύ άλλων ο γνωστός γυναικολόγος μιλώντας για τον ερχομό της κόρης του.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και είναι αχώριστο από τότε. Η Μαρία Ηλιάκη δεν είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν κλείσει τον πέμπτο μήνα και η αλήθεια είναι πως εξέπληξε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους με αυτή την είδηση που ανακοίνωσε μέσω του instagram.

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega στην οποία θα βλέπουμε και την Μαρία Ηλιάκη. Με πολύ κέφι και ανανεωμένη διάθεση η ομάδα του «Τι Λες Τώρα» ετοιμάζει τις τελευταίες πινελιές της εκπομπής λίγες μέρες προτού εμφανιστούν στους δέκτες μας. «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.
Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved