Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Το ύψος, τα παιδιά και η διαφορά ηλικίας με τον ηθοποιό σύζυγό της
Showbiz

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Το ύψος, τα παιδιά και η διαφορά ηλικίας με τον ηθοποιό σύζυγό της

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» και φέτος απολαμβάνουμε στον «Σασμό» του Alpha.

Είναι παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη και έχει αποκτήσει μαζί του δύο παιδιά.

Η ίδια, σε συνέντευξή της είχε αναφερθεί και στη σειρά που την έκανε γνωστή.

«Με τον Εραστή δυτικών προαστίων ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή». Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Στιγμιότυπο από τη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1974. Είναι 47 ετών και το ζώδιό της είναι καρκίνος. Έχει ύψος 1,66 μέτρα και αξίζει να σημειωθεί ότι σπούδασε Θεατρολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παίξει και σκηνοθετήσει αρκετές παραστάσεις. Είναι παντρεμένη, όπως προαναφέρθηκε, με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη σειρά “Ίχνη” του Mega που προβλήθηκε το 2007.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με τον σύζυγό της.

Τα παιδιά της με τον Γιάννη Νταλιάνη….

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του γνωστού συναδέλφου της, Γιάννη Νταλιάνη και δημιούργησε μαζί του μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Πιο συγκεκριμένα έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της και για κάποιο διάστημα αφοσιώθηκε στο μεγάλωμά τους. Όταν τα παιδιά μεγάλωσαν, επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι κάνοντας δουλειές με τον σύζυγό της, ο οποίος εκτός από ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης.

«Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι σύζυγός μου. Γνωριστήκαμε στα “Ίχνη” και έχουμε δύο κόρες. Δε δίνουμε δικαιώματα για άλλα πράγματα. Δουλεύουμε πολλές φορές μαζί. Τώρα σκηνοθετώ εγώ και παίζει η Μαριλίτα, αλλά έχει γίνει και το αντίθετο. Απομακρύνθηκε από την τηλεόραση γιατί ήρθαν τα παιδιά. Δεν αρνείται να ξανακάνει τηλεόραση», έχει πει σε συνέντευξή του στη “Φωλιά των Κου Κου” ο ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης.

Το ζευγάρι είναι μαζί 13 χρόνια.

Η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της…

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι μαζί 13 χρόνια! Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Γιάννης Νταλιάνης ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής τέχνης το 1980 ενώ η σύζυγός του ήταν μόλις 14 ετών.

Ο Σασμός…

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια αποχής με τον ρόλο της Βασιλικής Σταματάκη-Καστρινάκη στη δραματική σειρά του Alpha, “Σασμός”.

Υποδύεται την σύζυγο του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου. Πρόκειται για μια γυναίκα κομψή, ευπροσήγορη, νοικοκυρά, καλή μητέρα, πιστή αν και όχι ευτυχισμένη σύζυγος. Ανέχεται έναν επιπόλαιο, άπιστο σύζυγο που πολλές φορές της φέρεται απότομα και την πληγώνει. Μοναδική παρηγοριά στην γκρίζα ζωή της, το παιδί της, ο Νικηφόρος 18 ετών, στον οποίον αφοσιώνεται απολύτως και ολοκληρωτικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved