Η Μενεγάκη αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά! Εσείς τη θυμάστε;
Showbiz

Η Μενεγάκη αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη της δουλειά! Εσείς τη θυμάστε;

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε ούτε στη σημερινή εκπομπή της να μη δώσει μια «γεύση» από το παρελθόν της, αφού είναι κάτι που το κάνει αρκετά συχνά.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε εδώ και μια εβδομάδα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται.

Για τον λόγο αυτό, η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο παρελθόν της, κάνοντας μια αποκάλυψη για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και για το ποια ήταν η πρώτη της δουλειά.

Είναι κάτι που κάνει αρκετά συχνά η Ελένη Μενεγάκη και είναι το στοιχείο που την έχει ξεχωρίσει στα μάτια των τηλεθεατών. Θέλει να νιώθει την αμεσότητα με το τηλεοπτικό κοινό και δεν διστάζει να «τσακαλωθεί».

«Ξεκίνησα πολύ νωρίς με το μόντελινγκ. Όχι σαν μοντέλο πασαρέλας, αλλά σαν πρόσωπο για διαφημίσεις και περιοδικά. Τότε πληρωνόσουν για να γίνει αυτό σαν άγνωστος. Τότε δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου. Αυτά ήταν τα πρώτα μου βήματα και μετά δεν ήμουν δύσκολη, ήθελα να δουλεύω, δεν ήθελα να κάθομαι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στην περίοδο που δούλευε σε τηλεφωνικό κέντρο όπου και αφηγήθηκε μια αστεία ιστορία, με τους συνεργάτες του να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την πρώτη δουλειά της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved