Λεκάκη-Κούκουρας: Η γκαρσόνα Βου ανέβασε «καυτή» φωτό και ο Μάνθος... τη σχολίασε!
Showbiz

Λεκάκη-Κούκουρας: Η γκαρσόνα Βου ανέβασε «καυτή» φωτό και ο Μάνθος... τη σχολίασε!

Η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας είναι ένα από τα τηλεοπτικά ζευγάρια που δεν μπορείς να ξεχάσεις καθώς μάς χάρισαν άφθονο γέλιο.

Η γκαρσόνα Βου και ο Μάνθος Φουστάνος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι δύο αξέχαστα τηλεοπτικά πρόσωπα καθώς μας χάρισαν άφθονο γέλιο και αξέχαστες ατάκες.

Ο τηλεοπτικός τους έρωτας και η ατάκα «Πέγκυ μοναδική μου αγάπη» εξακολουθεί να προσελκύει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό και αυτό φαίνεται και από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και ας έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε.

Η Μαρία Λεκάκη και ο Βασίλης Κούκουρας εξακολουθούν να είναι δυο πολύ καλοί φίλοι παρόλο που οι υποχρεώσεις τους είναι πολλές και τους κρατάει τις περισσότερες φορές μακριά. Είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε μια δυνατή σχέση φιλίας στην ελληνική showbiz.

Η φιλία τους αυτή αποτυπώνεται και στο Instagram. Mπορεί η ηθοποιός να μην ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της, όμως ξέρει να τραβάει τα βλέμματα. Και αυτό έκανε για ακόμα μια φορά. Η Μαρία Λεκάκη δημοσίευσε μία τολμηρή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το σχόλιο του Βασίλη Κούκουρα ήταν «αυτά τα μαλλιά… μιλιά δεν έχουν…» με την ηθοποιό να απαντά με γέλια.

Αυτό το σχόλια δεν πέρασε απαρατήρητο απο τους followers της ηθοποιού.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved