Αποστολία Ζώη: Έγινε για πρώτη φορά νονά και είναι ενθουσιασμένη!
Showbiz

Αποστολία Ζώη: Έγινε για πρώτη φορά νονά και είναι ενθουσιασμένη!

Η Αποστολία Ζώη έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της και δεν το κρύβει.

Η τραγουδίστρια έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, καθώς εκτός από την καριέρα της που έχει ανοδική πορεία, έγινε νονά πριν λίγες μέρες και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Η τραγουδίστρια βάφτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη και μας ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Η νεραϊδούλα μου Ελισάβετ... Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει για τις δυο μας. Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη κι αυτό το υπέροχο δώρο… Θα βάλω τα δυνατά μου», έγραψε στη λεζάντα.

Ως πνευματική μητέρα της μικρής πλέον, η όμορφη τραγουδίστρια και νικήτρια του Nomads έδειχνε πολύ χαρούμενη για αυτή τη δέσμευση που θα έχει από δώ και στο εξής στη ζωή της και φυσικά έσπευσε να μοιραστεί στιγμιότυπα με τη βαφτιστήρα της στα social media.

Η τραγουδίστρια επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή περίσταση να φορέσει το ίδιο λευκό φόρεμα με αυτό που είχε επιλέξει και για τη μικρή της βαφτιστήρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved