Σπύρος Μπιμπίλας: «Με την αγαπημένη μου Ελισάβετ που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας»
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με την αγαπημένη μου Ελισάβετ που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας»

O Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις της στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε πει: «Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω… Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;».

Όσον αφορά την απόφαση να μην παίζονται οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι. Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι».

Σε αυτές τις δηλώσεις απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται λέγοντας: «Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. Θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν γιατί εκτίθενται μερικές φορές ανεπανόρθωτα. Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και αυτή η ίδια με τον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε χθες, 20 Σεπτεμβρίου με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με αφορμή γύρισμα για τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και ανέβασε μία κοινή φωτογραφία στο Instagram με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, γράφοντας: «Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα - Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου...

Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά.. Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε...Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού...».

Δείτε την ανάρτησή του Σπύρου Μπιμπίλα!

https://www.instagram.com/p/CUDe43yIN1S
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved