Αναδιώτης για συνεργασία με Σπυροπούλου: «Πέρασε από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εκπομπή»!
Showbiz

Αναδιώτης για συνεργασία με Σπυροπούλου: «Πέρασε από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εκπομπή»!

Ο Νίκος Αναδιώτης μετά από αρκετό καιρό εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Όλοι θυμόμαστε τον Νίκο Αναδιώτη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Mega «Βασιλιάδες». Η παρουσία του έγινε ιδιαίτερα αισθητή καθώς η γοητεία του αλλά και το υποκριτικό του ταλέντο δεν πέρασαν απαρατήρητα από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια, τη σχέση του με τον Θεό αλλά και για την συνεργασία που τον δυσκόλεψε περισσότερο.

«Φέτος δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποια τηλεοπτική πρόταση και σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το πτυχίο της γυμναστικής ακαδημίας στο Αίγιο. Αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να μείνουμε εκεί όταν εκείνη ήταν έγκυος στον δεύτερο γιο μας» είπε ο ηθοποιός λέγοντας πως μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Αιγίου.

Στη συνέχεια αναγνώρισε πως έχει κάνει επαγγελματικά λάθη, λέγοντας: «Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Η συνεργασία μου με την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι” ήταν δύσκολη αλλά τη δυσκόλευα κι εγώ με τη σειρά μου.

Είχε περάσει από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” αλλά ήθελα να τηρήσω την συμφωνία μας», ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήμασταν ποτέ φίλοι».

Σχετικά με την πίστη του στον Θεό δήλωσε: «Η σχέση μου με τον Θεό ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη. Είχα τρία σοβαρά ατυχήματα με αυτοκίνητο και εγώ βγήκα με αμυχές. Θεωρώ ότι κάποιος με έσωσε».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved