Το μοντέλο που ενθουσίασε τους κριτές του GNTM 4 πιάστηκε στα πράσα. Είπε ψέματα και ιδού η απόδειξη
Showbiz

Το μοντέλο που ενθουσίασε τους κριτές του GNTM 4 πιάστηκε στα πράσα. Είπε ψέματα και ιδού η απόδειξη

Η Ειρήνη Λεμπέση κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των auditions του GNTM 4 αλλά το Instagram πρόδωσε το ψέμα της.

Το GNTM 4 επέστρεψε για τα καλά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις του κόσμου με διάφορα σχόλια στα social media.

Οι auditions για το ριάλιτι μόδας έχουν ξεκινήσει και οι τέσσερις κριτές, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχουν «σηκώσει» τα μανίκια για να βρουν το νέο μεγάλο Greece’s Next Top Model.

Έτσι λοιπόν, στο χθεσινό επεισόδιο (20/9) που προβλήθηκε, ένα από τα μοντέλα που είδαμε ενθουσίασε τον Γιώργο Καράβα αλλά και την κριτική επιτροπή, ήταν η 19χρονη Ειρήνη Λεμπέση.

Ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να πάει και να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Ειρήνη λέγοντας:«Δυο χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα! Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου! Έχω πάθει πλάκα, είναι εξαιρετική».

Η νεαρή κοπέλα στάθηκε μπροστά από τους κριτές και δήλωσε πως δεν ανήκει σε κάποιο πρακτορείο και δεν ασχολείται με το modeling, κάτι που από ότι φαίνεται δεν ισχύει.

Και γιατί το λέμε αυτό; Αν παρατηρήσει κάποιος το προφίλ της στο Instagram θα δει μια φωτογραφία από το catwalk σε επίδειξη της Kathy Heyndels, κάτι που δείχνει πως η 19χρονη Ειρήνη Λεμπέση έχει κάνει πράγματα στο χώρο της μόδας.

Και ιδού η απόδειξη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved