Τάσος Νούσιας: Η ηλικία, ο ρόλος στη νέα σειρά του Alpha Σασμός και η κούκλα σύζυγός του
Showbiz

Τάσος Νούσιας: Η ηλικία, ο ρόλος στη νέα σειρά του Alpha Σασμός και η κούκλα σύζυγός του

Ήταν ελαφρώς απογοητευτικός ο πρόωρος θάνατος του τηλεοπτικού Στεφανή στο Σασμό, ωστόσο παραμένει ένας από τους κορυφαίους του ρόλους αλλά και σύντομος. Και πες κι εσύ την αλήθεια, βλέποντας τον Τάσο Νούσια, δεν αναρωτήθηκες ποια είναι η ηλικία του; 

Εμείς ναι, για αυτό και είπαμε να στο αποκαλύψουμε.

Ποια είναι λοιπόν η ηλικία του Τάσου Νούσια;

Ο ηθοποιός είναι 48 ετών και απίστευτα γοητευτικός.

«∆εν έχω εµµονή µε τη «µεγάλη καριέρα» και τους «πρώτους ρόλους». ∆εν έχω φοβηθεί ποτέ να γυρίσω για λογαριασµό φίλων -αλλά και αγνώστων που στην πορεία αναγνώρισα ως «συγγενείς»- ένα 5λεπτο κινηµατογραφικό κοµµάτι, να παίξω τον δεύτερο ή τον τρίτο ρόλο σε µια αξιόλογη παράσταση. Ο,τι κι αν κάνω, «µικρό» ή «µεγάλο», αισθάνοµαι την υποχρέωση να το υπηρετήσω µε όλες µου τις δυνάµεις, προσφέροντας την εµπειρία, την τέχνη και την τεχνική µου», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Ο ρόλος του στον Σασμό;

Απολαυστικός με την έννοια ότι τον απέδωσε αριστοτεχνικά και με τη μαγκιά τη Κρητικής διαλέκτου.

Ποιος ήταν ο Στεφανής;

Πατέρας του Νικηφόρου και άντρας της Βασιλικής. Κτηνοτρόφος, εργατικός, σκληρός άντρας, πεισματάρης, που τα τελευταία χρόνια τον χτύπησε η κρίση. Άνθρωπος με αδύναμη προσωπικότητα, που δημιουργεί χρέη, εξωσυζυγικές σχέσεις και φέρεται απότομα στη γυναίκα του. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι κακός πατέρας και συχνά μετανιώνει για το κακό του φέρσιμο στη Βασιλική. Τον τελευταίο καιρό έχει ερωτικό δεσμό με την ‘Ασπα, ξαδέρφη αλλά και κολλητή φίλη της Αργυρώς Βρουλάκη.

Στην πραγματική ζωή ο Τάσος Νούσιας είναι εδώ και χρόνια σε σχέση με την ταλαντούχα Marlene Kaminsky

Η Marlene Kaminsky είναι ηθοποιός, σκηνοθέτις και συγγραφέας και μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή στην Ελλάδα, ωστόσο, έχει μια πολύ αξιόλογη πορεία.
Είναι Γερμανίδα, γεννημένη στη Τζαμάικα, μεγαλωμένη κοντά στη Στουτγκάρδη και έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο της Ζυρίχης και το Young Vic του Λονδίνου.

«Μια σχέση για να κρατηθεί χρειάζεται τρία πολύ βασικά χαρακτηριστικά: τον έρωτα αυτό καθεαυτό και την πράξη του, τον σεβασμό και τον θαυμασμό. Ακόμα και εάν ένα ουσιαστικό από αυτά λείψει, κάποια στιγμή το οικοδόμημα παραμένει. Αν απουσιάσουν δύο, τότε το οικοδόμημα καταρρέει. Η σχέση μας με τη Μαρλένε πέρασε σαφώς και από εντάσεις όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά είμαστε εδώ, ζούμε και δουλεύουμε μαζί και... μακροημερεύουμε. Άρα και τα τρία ουσιαστικά που προανέφερα είναι στη θέση τους», έχει πει ο ηθοποιός για τη σχέση τους.

Δες φωτογραφίες από το Instagram του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved