Βίκυ Καγιά: «Έχω δεχτεί πατριαρχικές συμπεριφορές και υποτίμηση στην τηλεόραση»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Έχω δεχτεί πατριαρχικές συμπεριφορές και υποτίμηση στην τηλεόραση»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση παραχώρησε η Βίκυ Καγιά πρόσφατα, σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Το επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα και παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί πατριαρχικές συμπεριφορές.

  • Αλήθεια, μικρή τι ήθελες να γίνεις;

Δικηγόρος. Ήμουν στην Τρίτη Δέσμη. Αλλά είπα «ας ταξιδέψω στο Παρίσι έναν χρόνο να δουλέψω και μετά γυρίζω». Δεν πήγα ποτέ στη Νομική, δεν ασχολήθηκα ποτέ.

  • Τα πράγματα στη ζωή σου έχουν έρθει καλύτερα ή χειρότερα απ' όσο τα φανταζόσουν;

Μου έχουν έρθει όπως έπρεπε να έρθουν για να πάρω τα μαθήματα που πήρα, τις πίκρες και τις χαρές που πήρα, για να είμαι σήμερα.

  • Αναρωτιέμαι, δουλεύοντας μια ζωή σε ανδροκρατούμενους χώρους, έχεις δεχτεί πατριαρχικές συμπεριφορές

Και βέβαια έχω δεχτεί πατριαρχικές συμπεριφορές και υποτίμηση στην τηλεόραση. Τώρα; Εδώ και χρόνια. Δεν δίνω σημασία. Καμία Και με έχουν βρίσει και όλα. Κι ουκ που ασχολήθηκα. Όταν ακούς να σε τσεκουρώνουν και να σε απορρίπτουν κλαις μία, δύο, τρεις, δέκα, δεκαπέντε φορές. Τη δέκατη έκτη λες «σήκωσε το κεφάλι και προχώρα». Παίρνεις μια απόφαση.

  • Βοήθεια έχεις αναζητήσει ποτέ; Ψυχολογική, στήριξη;

Κάνω ψυχανάλυση από τα 22. Έχω κάνει και στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη. Έκανα ένα διάλειμμα και τα τελευταία εννέα χρόνια πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα. Όταν είχα πολύ έντονο πρόγραμμα και στρες, πήγαινα δύο φορές. Είναι η μόνη επένδυση για την οποία δεν μετανιώνω. Και όσο μπορώ να το κάνω, θα το κάνω, Δεν είμαι υπερήρωας.

  • Κι όμως, δίνεις αυτή την εικόνα.

Όχι, είμαι προγραμματισμένος άνθρωπος, Και μοιράζω τον χρόνο μου αποκλειστικά μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Ούτε πολύ έξω με βλέπεις, ούτε πολλά ταξίδια κάνω πια.

  • Τι είναι η ομορφιά;

Είναι τύχη. Αλλά η τύχη θέλει έναν συνδυασμό για να μπορεί να γίνει κάτι σημαντικό, κάτι που να μπορεί να έχει ουσία, θέλει προσωπικότητα, ψυχή, λάμψη. Σίγουρα δεν είναι μόνο η ομορφιά που σε καθορίζει.

  • Τι έχεις κερδίσει απ' όσα έχεις ζήσει;

Έχω κερδίσει τη ζωή μου. Με έσωσε αυτό το πράγμα. Αλλιώς θα ήμουν πίσω από ένα γραφείο ή θα έτρεχα στα δικαστήρια. Έχω κερδίσει μια ολόκληρη ζωή γεμάτη εμπειρίες, γεμάτη χρώματα - πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά δεν έχει σημασία, είπε η Βίκυ Καγιά στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved