Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτή είναι η αλήθεια για τα επισκεπτήρια του γιου του
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτή είναι η αλήθεια για τα επισκεπτήρια του γιου του

Λεπτομέρειες από την καθημερινότητα του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης, αποκάλυψαν το πρωί της Τετάρτης (22-09) στην εκπομπή Το Πρωινό.

Ο Τάσος Τεργιάκης μετέφερε όλες τις εξελίξεις γύρω από την θεατρική παράσταση που ετοιμάζεται ενώ αναφέρθηκε και στις επισκέψεις ου δέχεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Η ψυχολογική του κατάσταση τον πρώτο καιρό που μεταφέρθηκε στις φυλακές ήταν κακή. Σταδιακά, όμως, άρχισε να εγκλιματίζεται και πλέον ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα και προαυλίζεται κυρίως με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα λένε μαζί. Τα επισκεπτήρια είναι συχνά από την σύζυγό του, ενώ ο γιος του έχει πάει ελάχιστες φορές.

Για την περιβόητη θεατρική παράσταση, μαθαίνω από τον διευθυντή των φυλακών ότι υπήρξε αυτή η ιδέα να κάνουν μια παράσταση για τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης το σκέφτηκε ήταν θετικός στο να βοηθήσει μαζί με μία ομάδα 8 -10 ατόμων, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θέλησε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ο Λιγνάδης το ετοιμάζει το θεατρικό, έχουν κάνει τις πρώτες πρόβες. Ίσως το δούμε σε 15-20 ημέρες», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Θυμίζουμε πως σε προηγούμενη εκπομπή είχε αναφερθεί πως δέχεται συχνά τις επισκέψεις του δικηγόρου και της συζύγου του, αλλά όχι και του γιου του αφού δεν τον έχει δει κανείς.

Ωστόσο όπως φαίνεται ο γιος του τον επισκέπτεται αλλά όχι συχνά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved