Μαρία Γεωργιάδου: Αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Στράτο Τζώρτζογλου
Showbiz

Μαρία Γεωργιάδου: Αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Mega Καλημέρα: Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε η Μαρία Γεωργιάδου.

Η ίδια μίλησε γιαόλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Στράτο Τζώρτζογλου.

«Ο γιος μου είναι πάντα ο μεγάλος μου Αλκιβιάδης. Πάντα τον αντιμετώπιζα σαν ένα μεγάλο παιδί που ήξερε και καταλάβαινε και μπορούσε να πάρει τη σωστή απόφαση για τον ίδιο. Είμαι κλασικά ελληνίδα μαμά, έχω κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει. Όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αμερική αισθάνθηκα από τη μία χαρά γιατί θα κυνηγούσε κάτι που ήθελε πολύ, τον στόχο του αλλά από την άλλη φυσικά ήξερα ότι θα νιώσω την έλλειψή του αλλά ειλικρινά άξιζε τον κόπο.

Είναι στη Νέα Υόρκη. Βέβαια, ανησύχησα με τον κορονοϊό ειδικά στην πρώτη περίοδο που δεν ξέραμε καλά καλά τι είναι. Πρόσεχε πάρα πολύ, όπως και εγώ. Μπήκε στην πειθαρχία του να προστατευτεί και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήξερα ότι το παιδί μου έχει την ωριμότητα να προστατευτεί. Εκείνη την περίοδο ανησυχούσα για όλους», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Γεωργιάδου.

Όσο για τον Στράτο Τζώρτζογλου είπε:
«Με τον Στράτο έχουμε πολύ καλές σχέσεις, δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Έχουμε ένα παιδί και θέλουμε να είμαστε και οι δύο καλοί γονείς. Στη Φάρμα δεν τον είδα καθόλου».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved