Βρεττός: «Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το ατύχημα»
Showbiz

Βρεττός: «Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το ατύχημα»

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρονιά και για το τάμα που έχει κάνει στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο.

Ήταν πριν από τρεισήμισι χρόνια, όταν η είδηση για το τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η διάγνωση των γιατρών τότε, ανέφερε πως ο τραγουδιστής είχε πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη, μηρό και χέρι και έπρεπε να υποβληθεί σε διπλό χειρουργείο σε μηρό και χέρι, κάτι που έγινε με τεράστια επιτυχία. Λίγες μέρες μετά έκανε και το πιο κρίσιμο χειρουργείο για το κάταγμα στη λεκάνη.

Ο ίδιος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», της Ελεονώρας Μελέτη, δηλώνοντας πως δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, μετά το ατύχημα του, έχει τεράστιες τομές στο σώμα, ενώ ακόμα έχει πόνους: «Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το τρακάρισμα. Τελικά τα κατάφερα και ορθοπεδικά και φωνητικά».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τάμα που είχε κάνει, λέγοντας: «Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα. Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα σε μια σπηλιά και εκπλήρωσα το τάμα που δεν μπορούσα την πρώτη φορά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved