Showbiz

Θάνος Πετρέλης: «Μου έχει λείψει η δουλειά και το πάρε-δώσε με τον κόσμο»

Gossip-tv Team

Μετά από πολύ καιρό 'σιωπής", ο Θάνος Πετρέλης ο οποίος αναμένεται να κάνει ξανά την εμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε για το δύσκολο διάστημα που βίωσε με την καραντίνα, την αποχή του από τις μουσικές σκηνές αλλά και για την αγάπη του για την οικογένειά του. 

«Είχα περισσότερο χρόνο για την οικογένειά μου και τα παιδιά» είπε ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στην περίοδο της καραντίνας λόγω κορονοϊού.

Φυσικά αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε επαγγελματικά, σχολίαζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο κλάδος μας επλήγη περισσότερο από όλους τους άλλους. Ήταν η πρώτη δουλειά που πέθανε και θα είναι η τελευταία που θα αναστηθεί».

Ο ίδιος συνέχισε:

«Μου έχει λείψει η δουλειά και το πάρε-δώσε με τον κόσμο. Το τραγούδι είναι θέμα καψούρας. Είμαστε ευλογημένοι που κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα».

Παρ' όλο που ο Θάνος Πετρέλης έγινε ευρέως γνωστός από το Fame Story, τόνισε πως πλέον τα talent shows δεν βοηθούν τους νέους καλλιτέχνες όπως παλιότερα: «Τα πρώτα 4- 5 χρόνια βγήκαν όσοι μπορούσαν να σταθούν στο χώρο. Τα επόμενα χρόνια τα προγράμματα γίνονται μόνο για την τηλεόραση. Πλέον οι εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, οι πιθανότητα είναι 1 στους 1000. Θα μιλούσα στις κόρες μου για τις δυσκολίες του επαγγέλματος».

Όσο για το ρόλο του ως μπαμπάς, ο Θάνος Πετρέλης παραδέχτηκε: «Είμαι ο αυστηρός της οικογένειας. Μου αρέσει αυτός ο ρόλος. Τα παιδιά τα διαπαιδαγωγείς από μικρά». Φυσικά, είχε να πει τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του: «Η Σοφία είναι το στήριγμα μου πριν το ξεκίνημα μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved