Νικόλιζα-Κωνσταντινίδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση και ο χωρισμός μέσα στα 8 χρόνια σχέσης
Showbiz

Νικόλιζα-Κωνσταντινίδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση και ο χωρισμός μέσα στα 8 χρόνια σχέσης

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Κλεάνθης Κωνσταντινίδης.

Οι δυο τους σε κοινή τους συνέντευξη μιλούν για το θέμα «ζήλεια», για τα σχέδια γάμου αλλά και αν μέσα σε αυτά τα χρόνια που είναι μαζί έτυχε να χωρίσουν.


Ποιος ζηλεύει περισσότερο; Κλεάνθης: Η Εβελίνα το δείχνει πιο πολύ όταν ζηλεύει. Εγώ το κρύβω. Μη φανταστείς όμως ότι μου κάνει φοβερές σκηνές ζηλοτυπίας ή ότι κλειδώνει την πόρτα και δεν με αφήνει να βγω...

Εβελίνα: Όχι, αυτό δεν θα το κάνω. Αλλά αν γίνει κάτι που θα με ενοχλήσει, θα κάνω ένα φαρμακερό σχόλιο. (Γελάει.) Πιο πολύ καμαρώνουμε ο ένας τον άλλο, παρά ζηλεύουμε. Ακόμα κι αν δω ότι κάποια τον κοίταξε θα καμαρώσω, κι αυτό γίνεται γιατί του έχω -και μου έχει- απόλυτη εμπιστοσύνη.

Δηλαδή δεν έχεις ψάξει ποτέ το κινητό του; Κλεάνθης: Πώς δεν το έχει ψάξει!
Εβελίνα: Μία φορά έγινε. Είναι αυτό που λένε «Ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι». Είχε τύχει να αφήσει το κινητό του στο σπίτι κι ενώ δεν υπήρχε κάτι που με απασχολούσε, κοιτώντας το ένιωσα ότι μου μιλούσε και μου έλεγε «ψάξε με». Και επειδή με έτρωγαν οι τύψεις του το είπα. «Να ξέρεις ότι έψαξα το κινητό σου και ευτυχώς δεν βρήκα τίποτα. Νιώθω πολύ ταπεινωμένη, αλλά το έκανα».

Κλεάνθης: Για εμένα, όταν ένα ζευγάρι έχει μια πολύχρονη σχέση, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να φτιάχνει τη καθημερινότητα του με τον σύντροφο του και όχι να ενθουσιάζεται με κάτι που θα βρεθεί μπροστά του.

Εσύ, Κλεάνθη, έχεις κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο;
Κλεάνθης: Το μόνο που είχε τύχει ήταν να ανοίξω μία φορά το ημερολόγιο της. Αλλά το ξεφύλλισα λίγο και το έκλεισα.
Εβελίνα: Καλέ, αυτό είναι παλιό! Τι περίμενες να βρεις; (Γελάει.)
Κλεάνθης: Πάντως, δεν σου κρύβω ότι έχω τον φόβο ότι μπορεί κάποιος να
καταλάβει τι παιδί είναι η Εβελίνα και να τον γοητεύσει. Διότι τις γυναίκες με έξυπνο μυαλό θέλεις να τις κρατήσεις μία ζωή κοντά σου.

Εβελίνα: Μου κάνεις δημόσια ερωτική εξομολόγηση; Κλεάνθης: Απλά λέω την αλήθεια.

Εχει τύχει στα οκτώ χρόνια που είστε μαζί να χωρίσετε για κάποιο διάστημα; Κλεάνθης: Τον πρώτο μήνα της σχέσης μας πήγαμε να το διαλύσουμε.
Εβελίνα: Χωρίσαμε για κάποιες ημέρες, αλλά υπήρχε σοβαρός λόγος. Επέστρεψε η πρώην του και τον διεκδίκησε με πολύ περίεργο τρόπο. Αλλά επειδή ο Κλεάνθης είναι ένα ευγενικό παιδί δεν αντέδρασε έντονα. Εκείνη επέμεινε κι εγώ εκνευρίστηκα και του είπα: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. Λυσ' το μόνος σου κι αν εξακολουθώ και είμαι διαθέσιμη και είσαι κι εσύ, ξαναμιλάμε και το βλέπουμε». Τότε ο Κλεάνθης μου απάντησε: «Φαντάζομαι ότι ένας από τους λόγους που επέλεξες να είσαι μαζί μου είναι ότι σου αρέσει ο χαρακτήρας μου και το ότι νοιάζομαι για τους άλλους. Ακόμα κι αν χωρίζαμε δεν θα σου μιλούσα άσχημα σε καμία περίπτωση. Οπότε, άσε με να είμαι όσο ευγενικός χρειάζεται». Και είχε δίκιο. Βλέποντας το από απόσταση ευχαριστώ τον νεότερο εαυτό μου που έδειξε ψυχραιμία και ωριμότητα, θα ήταν πραγματικά κρίμα να χωρίσουμε για κάτι τόσο ασήμαντο. Με τον Κλεάνθη ταιριάζουμε τόσο πολύ που δεν θα μου το συγχωρούσα αν διέλυα μια τόσο όμορφη σχέση.

Κλεάνθης: Μπορεί να ήμασταν πολύ μικροί τότε, γιατί η Εβελίνα ήταν 24 κι εγώ 29, αλλά το αντιμετωπίσαμε βάζοντας μπροστά τη λογική.

Σκέφτεστε να παντρευτείτε; Κλεάνθης: Έχω πει εδώ και χρόνια στην Εβελίνα ότι την παντρευόμουν και χτες! Αλλά δεν νομίζω ότι θα μας ταίριαζε να παντρευτούμε έχοντας 500 καλεσμένους, γιατί τελικά σε αυτούς τους γάμους το ζευγάρι δεν περνάει καλά. Αν είναι να κάνουμε κάτι πιο... μίνιμαλ, το συζητάμε.
Εβελίνα: Κι εγώ θα προτιμούσα ο γάμος μας να γίνει σε κλειστό κύκλο. Αυτό που κάνουν κάποια ζευγάρια που καλούν τον μπατζανάκη του φίλου του ξαδέλφου από υποχρέωση δεν μου αρέσει. Ούτε εκείνοι το ευχαριστιούνται, γιατί έρχονται σχεδόν με το ζόρι, ούτε εσύ. Οπότε κι εγώ θα προτιμούσα να το κάνουμε σε ένα εκκλησάκι έχοντας μαζί μας δέκα συγγενείς και φίλους. Προς το παρόν όμως δεν νιώθουμε την ανάγκη να παντρευτούμε.

Πηγή ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved