Το απίθανο baby shower πρωταγωνίστριας της σειράς «Αγγελική», λίγο πριν τον τοκετό!
Showbiz

Το απίθανο baby shower πρωταγωνίστριας της σειράς «Αγγελική», λίγο πριν τον τοκετό!

Σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ανυπομονεί γι' αυτή τη στιγμή. 

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε πέρυσι στη σειρά Αγγελική, είχε αποκαλύψει στις αρχές του καλοκαιριού το ευχάριστο γεγονός στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Τότε είχε ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου ❤», κρατώντας την όμορφη και ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για την Ναταλία Δήμου, την τηλεοπτική αδερφή της Αγγελικής. Ο γάμος της πανέμορφης και ταλαντούχας ηθοποιού είχε γίνει πέρσι το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη!

Ο σύζυγός της, Αλέξανδρος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ναταλία πρόπερσι και ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Ιούνιο αλλά είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού! Έτσι, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο, έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους του!

Τώρα λοιπόν πλησιάζει η στιγμή για να κρατήσει το κοριτσάκι της αγκαλιά και φυσικά ανυπομονεί γι' αυτό. Πριν από μερικές μέρες οι καλές της φίλες ετοίμασαν ένα υπέροχο baby shower για να της προσφέρουν τα δώρα τους για να είναι καλύτερα προετοιμασμένη για τον ερχομό του μωρού της.

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο πάρτι λίγο πριν τον ερχομό του μωρού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved