Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Ο πρώτος χορός του ζευγαριού και η λαμπερή δεξίωση!
Showbiz

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Ο πρώτος χορός του ζευγαριού και η λαμπερή δεξίωση!

Στη Γλυφάδα έγινε χθες το απόγευμα (25/9) ο θρησκευτικός γάμος του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση παρουσία στενών συγγενών και φίλων. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και την εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή, τον Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα και πολλούς άλλους, στο Γκολφ Γλυφάδας.

Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχει αποκτήσει δύο κόρες, τις Σοφία και Ελένη οι οποίες βαφτίστηκαν μέσα στο καλοκαίρι, ήταν από καιρό έτοιμο να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο. Μάλιστα, στο γαμήλιο πάρτι τραγούδησε ο Ηλίας Μπόγδανος, αναλαμβάνοντας την ψυχαγωγία των καλεσμένων.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με το ζευγάρι να ανοίγει τον χορό με ένα υπέροχο μπλουζ που χόρεψε, ως είθισται για τους νεόνυμφους. Ο άρχοντας των κρίκων και η πανέμορφη νύφη η οποία είχε επιλέξει ένα πολύ ρομαντικό νυφικό επέλεξαν να χορέψουν ένα τραγούδι του κουμπάρου τους, νονού της Σοφίας, Χρήστου Μάστορα, "Το κύμα", ένα πολύ ρομαντικό τραγούδι που χόρεψαν σχεδόν... κινηματογραφικά. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Χρήστος Μάστορας δεν κατάφερε να είναι παρών στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού μιας και την ίδια ώρα βρισκόταν στο θέατρο Άλσος για τη συναυλία του συγκροτήματος Melisses που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Φυσικά, οι καλεσμένοι αποθέωσαν το ζευγάρι με το χειροκρότημά τους και ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι που έφτασε στο τέλος του τα ξημερώματα.

Δείτε το βίντεο με τον πρώτο χορό του ζευγαριού παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved