Σολωμού - Γεωργούλης: Πέρασαν μαζί ένα απίθανο Σαββατόβραδο και θυμήθηκαν τα παλιά...
Showbiz

Σολωμού - Γεωργούλης: Πέρασαν μαζί ένα απίθανο Σαββατόβραδο και θυμήθηκαν τα παλιά...

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασαν μαζί το Σαββατόβραδό τους και δεν δίστασαν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες.

Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης γνωρίστηκαν το 1997, όταν σπούδαζαν στη δραματική σχολή Ιασμός και δεν άργησαν πολύ να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση εκείνη την περίοδο.

Λίγο καιρό αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως δημιούργησαν μια φιλική σχέση. Σε παλαιότερη συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης είχε δηλώσει: «Ημασταν μαζί όταν σπουδάζαμε στη δραματική σχολή Ιασμος το ’97, χωρίσαμε, αλλά κέρδισα έκτοτε μια φίλη καρδιάς. Οταν μας βλέπει κανείς να είμαστε τόσο… in love μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα, αλλά το ξεκαθαρίζω και εγώ και εκείνη ότι πια είμαστε κολλητά φιλαράκια!».

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο ηθοποιοί έχουν κάνει κοινή εμφάνιση σε βραδινές εξόδους.

Αυτήν την φορά ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Σολωμού πέρασαν το Σάββατο το βράδυ μαζί διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας το φαγητό τους.

Η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη συνάντησή τους. Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε:«Σαββατόβραδο με το φιλαράκι μου @alexis_georgoulis_ 20 χρόνια χαζομάρα,βλακείες και γέλια!!! Κάποιες σχέσεις δεν βαριούνται ποτέ!!!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved