Μαρία Βοσκοπούλου: Το απίθανο throwback από τη Σαντορίνη – Μαγεύει με το ολόσωμο μαγιό της
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: Το απίθανο throwback από τη Σαντορίνη – Μαγεύει με το ολόσωμο μαγιό της

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι πέρασε η Μαρία Βοσκοπούλου.  Το απίθανο throwback από τη Σαντορίνη

Η κόρη του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου πέρασε ίσως τις πιο δύσκολες στιγμές της με το θάνατό του μπαμπά της.

Η μονάκριβη κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, προσπαθεί να συνηθίσει την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα γεμίζοντας την καθημερινότητά της με στιγμές ανεμελιάς. Το γεγονός ότι μετά την απώλεια ακολούθησαν οι καλοκαιρινοί μήνες, τη βοήθησαν αφού βρέθηκε με φίλους και έκανε ταξιδάκια σε νησιά.

Η 20χρονη Μαρία πέρασε μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει και πάλι τα γυρίσματά της για τη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» ενώ θα τη δούμε και στο Καρτ Ποστάλ

Στις 22 Μαρτίου μπήκε σε γυρίσματα στον Άγιο Νικόλαο η ηθοποιός, η οποία θα συμμετάσχει σε ένα από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της σειράς που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης συγγραφέως. Για τον λόγο αυτό άλλαξε και τα μαλλιά της και έγινε ξανθιά και πρόσφατα ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο instagram για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή αυτή.

Η ίδια ωστόσο αναπολεί αυτές τις στιγμές αφού πρόσφατα πόσταρε μια φωτογραφία από τις διακοπές της στη Σαντορίνη. Η πόζα με ολόσωμο μαγιό έφερε δεκάδες κολακευτικά σχόλια στο Instagram.

«Έπιασε κρύο.. Οπότε να το καλοκαιρινό throwback γιατί εκεί θα ήθελα να ήμουν τώρα… καλημέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved