Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Ο ξέφρενος χορός τους στο γαμήλιο πάρτι!
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Ο ξέφρενος χορός τους στο γαμήλιο πάρτι!

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν χθες, 27 Σεπτεμβρίου σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί!

Μετά τον γάμο τους, ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους που πήρε το όνομα, Αχιλλέας!

Ο ίδιος ο σεφ δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον γάμο του, αλλά και από τους καλεσμένους...

Ο Άκης Πετρετζίκης κατά τη διάρκεια του πάρτι πήρε αγκαλιά την εκλεκτή της καρδιάς του και χόρεψαν μαζί το "I love you baby", ενώ στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Ξύλινα Σπαθιά, την επιτυχία «ο Βασιλιάς της Σκόνης».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος απέκτησε έναν κούκλο γιο καρπό του έρωτά του από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Δείτε τον ξέφρενο χορό του ζευγαριού στο γαμήλιο πάρτι του!

Να ζήσουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved