Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και η άγνωστη φιλία τους
Showbiz

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και η άγνωστη φιλία τους

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

O ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι καλοί φίλοι!

Η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη έκανε διακοπές με φίλους, όπως η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ καθημερινά όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις βγαίνει με τους φίλους της, όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι!

Η τραγουδίστρια, όπως είναι γνωστό, αυτό το διάστημα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του JUST The Two of Us, ενώ συνεχίζει με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να προσφέρουν μοναδικές στιγμές και αξέχαστες μουσικές βραδιές, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, στο “Νότες Live” της Λεμεσού και τη χειμερινή σεζόν!

Όσον αφορά το δύσκολο καλοκαίρι, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Και οι φωτιές μας επηρέασαν πάρα πολύ. Είχα κλείσει να πάω διακοπές στη βόρεια Εύβοια, δεν το ακύρωσα. Διαβάζω κάτι σχόλια στο Instagram ότι κάηκε η βόρεια Εύβοια λες και δε γνωρίζω, και τη δεύτερη ημέρα που ήμουν εκεί, μου τηλεφώνησε η κόρη μου που βρισκόταν στο Ρέθυμνο και μου λέει “Είσαι σίγουρη; Εκεί βλέπω ότι καίγεται ο τόπος” και της απάντησα ότι είναι όλα καλά και θα περάσουμε μια χαρά».

Δείτε την παρακάτω να κάνει βόλτα με τον φίλο της, Βασίλη Μπιμπίκη που τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του ON Time.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved