Showbiz

Πέτρος Ίμβριος: «Η δήλωση μου για το ελληνικό metoo παρερμηνεύτηκε αρκετά»

Gossip-tv Team

 O Πέτρος Ίμβριος μίλησε για την καριέρα του, τη Ναταλία Γερμανού, την αγαπημένη του Συράν Λελούδα, αλλά και τις δηλώσεις του για το ελληνικό metoo!

O τραγουδιστής ανέφερε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν ως μουσικός, μαζί με τον Βαγγέλη Λιόλιο και την Φωτεινή Κόφινα. Δουλεύαμε επτά μέρες την εβδομάδα».

Το clip του κομματιού “Πρόσεχε τι κάνεις” βγάλαμε πολλές σκηνές γιατί η Ναταλία Γερμανού ήταν πολύ πιο πληθωρική από μένα», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Και αποκάλυψε ο Πέτρος Ίμβριος: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας γιατί είχε τις φοβίες της».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Στο clip του τραγουδιού “τα πάθη του Χριστού” κάναμε τουλάχιστον 17 ώρες γυρίσματα με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Τη σκηνή με τις βαλίτσες τη γυρίσαμε 15 φορές γιατί όλο υπήρχε κάποιο πρόβλημα».

«Με τον ερχομό του γιου μου η ευτυχία μου τρίτωσε. Η Συράν με στηρίζει με αγάπη, ευαισθησία και είναι πάντα εκεί διακριτικά και έξυπνα» τόνισε στο Πάμε Δανάη!

«Για να μην δώσουμε αποκλειστικότητα σε κανέναν από τον γάμο γυρίσαμε video clip με το γάμο και την εγκυμοσύνη της Συράν», είπε χαρακτκριστικά.

Και τόνισε: «Η δήλωση μου για το ελληνικό #metoo παρερμηνεύτηκε αρκετά. Δεν εννοούσα ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να καταγγέλλει οποιαδήποτε βία εναντίον της. Πολλές φορές κάποιες γυναίκες όμως εκμεταλλευόμενες καταστάσεις καταμαρτυρούν πράγματα που είναι ψευδή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved