Φοίβος Δεληβοριάς: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στην ηθοποιό σύζυγό του
Showbiz

Φοίβος Δεληβοριάς: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στην ηθοποιό σύζυγό του

Από τις σπάνιες στιγμές του Φοίβου Δεληβοριά.

Ένα απολαυστικό βράδυ πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην Ταράτσα του Φοίβου την τελευταία Πέμπτη του Σεπτεμβρίου. Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και η κούκλα σύζυγός του.

Ο λόγος για την ηθοποιό, Βάσω Καβαλιεράτου. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μετά το τέλος της παράστασης στις πιο τρυφερές στιγμές τους και ήταν απίθανοι!

Σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις με την ίδια ωστόσο να μην λείπει ποτέ από το πλευρό του σε πρεμιέρες. Είναι όμως τόσο χαμηλών τόνων ζευγάρι που σπάνια απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.

«Γιατί έκανα οικογένεια με τη Βάσω; Κοίτα, η γενιά μας ίσως θέλει να αποφύγει τη λούπα, την οικογενειακή ζωή των γονιών της. Ομως και η δισκογραφία έχει τα χάλια της, αλλά κάνω δίσκους. Παρόλο που τα τραγούδια δεν ακούγονται λιγότερο, το αντίθετο συμβαίνει. Επί παραδείγματι, ο κόσμος ακούει μουσική στο YouTube. Απλώς οι εταιρείες κερδοσκοπούν, γίνονται πάμπλουτες από τα έργα άλλων. Και η οικογένεια έχει τα χάλια της, αλλά έκανα παιδί. Γιατί με το κορίτσι που ερωτεύτηκα έχουμε πίστη και κέφι ότι θα φτιάξουμε την οικογένειά μας με τους δικούς μας όρου” είχε πει ο τραγουδοποιός σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα το 2016.

Δες τους μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved