Σοκάρει η εικόνα της γνωστής food blogger μετά από ξυλοδαρμό! «Κύμα» συμπαράστασης στο Twitter!
Showbiz

Σοκάρει η εικόνα της γνωστής food blogger μετά από ξυλοδαρμό! «Κύμα» συμπαράστασης στο Twitter!

Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έχει πέσει η γνωστή food blogger Στεφανία Τζαφέρη η οποία ζει μόνιμα στην Κρήτη.

Η νεαρή κοπέλα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία της η οποία πραγματικά συγκλονίζει μιας και εμφανίζεται με πρησμένο πρόσωπο, γεμάτο μώλωπες και κλειστό μάτι.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: "έτσι για να υπάρχει" της Στεφανίας Τζαφέρη η οποία αμέσως μετά την ανάρτησή της δέχτηκε "βροχή" από σχόλια και μηνύματα στο Twitter από άλλους χρήστες οι οποίοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν για να μάθουν τι ακριβώς της είχε συμβεί.

Κάποιοι από τους χρήστες μάλιστα, προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τη νεαρή κοπέλα στην κατάστασή της όμως εκείνη τούς καθησύχασε λέγοντας πως έχει ρυθμίσει το όλο θέμα.

Λίγο αργότερα η Στεφανία Τζαφέρη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

Σήμερα το πρωί (16/10) η νεαρή κοπέλα έκανε ακόμα μία ανάρτηση αυτή τη φορά με ένα μήνυμα που δέχτηκε το οποίο μόνο υποστηρικτικό στο πρόσωπό της ήταν. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved