Τόνια Σωτηροπούλου: Θα τα χάσεις με την αδημοσίευτη φώτο από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Θα τα χάσεις με την αδημοσίευτη φώτο από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Mία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια είδαμε και τα χάσαμε και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς και εσύ! 

Η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Κωστή Μαραβέγια στο γραφικό νησί, την Ύδρα!

Ο γάμος τους έμεινε κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο με μόλις 10 καλεσμένους.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα του γάμου του και μάλιστα τον τελευταίο καιρό, όσο και αν ερωτούνταν ο ένας ή ο άλλος, προσπαθούσαν να αποφεύγουν σαφείς απαντήσεις θέλοντας προφανώς να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με πολιτικό γάμο στο ξενοδοχείο Ηydrea – το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη – τον οποίο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Ανάμεσά τους, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά και φυσικά οι οικογένειές τους.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος διατηρεί στενή φιλία με την Τόνια Σωτηροπούλου και ήταν ένας από τους καλεσμένους και δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία με την κούκλα νύφη που έλαμπε από ευτυχία!

Δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved