Νέα δίωξη σε βάρος γνωστού Έλληνα ηθοποιού για βιασμό
Showbiz

Νέα δίωξη σε βάρος γνωστού Έλληνα ηθοποιού για βιασμό

Τελευταία εξέλιξη: Κατηγορούμενος για το κακούργημα του βιασμού καλείται να δώσει ένας ακόμη ηθοποιός, ο τρίτος κατά σειρά, ο οποίος μπήκε στο «μικροσκόπιο» στο πλαίσιο της έρευνας για το ελληνικό #metoo.

Σε βάρος του 60χρονου ηθοποιού ασκήθηκε ποινική δίωξη με αφορμή καταγγελία που έφτασε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και αφορούσε βιασμό που φέρεται να έγινε το 2020.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης και φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός ισχυρίστηκε πως για ό,τι έγινε υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας ,ωστόσο, ο εισαγγελέας δεν πείστηκε με αποτέλεσμα να ασκήσει τελικά σε βάρος του κακουργηματική δίωξη.

Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον ηθοποιό και αμέσως μετά θα κριθεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Στο μεταξύ προσδιορίστηκε και η πρώτη δίκη για σεξουαλικές κακοποιήσεις. Συγκεκριμένα , στις 12 Ιανουαρίου 2022, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει ο προπονητής της ιστιοπλοΐας, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

Τέλος, όπως είναι γνωστό εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και τα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας ,με βάση τα οποία οι δικαστές θα αποφαίνονται για την παραπομπή ή μη σε δίκη για τους ήδη προφυλακισμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη , για τους οποίους έχουν προηγηθεί παραπεμπτικές εισαγγελικές προτάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved