Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Παπαδόπουλο- Καταθέτει μήνυση εναντίον του
Showbiz

Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς με τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Παπαδόπουλο- Καταθέτει μήνυση εναντίον του

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κώστας Παπαδόπουλος από ότι φαίνεται θα τα πουν στο δικαστήριο καθώς ο πρώτος κατέθεσε μήνυση εναντίον του. 

Ο Κώστα Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή «Το Πρωινό» είχε αναφερθεί στον Αλέξη Παππά λέγοντας: «Ο Αλέξης Παππάς, θα το πω, θα ακουστώ κακός, αλλά η αλήθεια είναι η πιο ακριβή ελληνική αρσενική βι@@@@. Όλο αυτό εμένα δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι εδώ κι εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα. Ελεύθερο παιδί είναι, αλλά όποια πέσει στα δίχτυα του, κακώς. Έχω επαφές με όλους εκτός από τον Αλέξη Παππά».

Και τόνισε: «Το «The Bachelor» την μειώνει τη γυναίκα και έχω κόρη. Εγώ δεν θα ήθελα να δω ποτέ την κόρη μου εκεί. Δεν θα την άφηνα να μπει και σε αυτόν τον αλήτη θα του έσπαγα το κεφάλι».

Αυτές οι δηλώσεις ήτα αρκετές για να κάνουν τον Αλέξη Παππά έξαλλο. Ο ίδιος πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά και την αποκάλυψη την έκαναν μέσα από την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Open, ο Αλέξης Παππάς κατέθεσε τη μήνυση για τον χαρακτηρισμό «αρσενική βι@@@@».

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος της εκπομπής είπε: «Δεν περιμέναμε ότι θα σκάσει αυτή η είδηση. Ο Αλέξης Παππάς κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου για την δήλωση που είχε κάνει».

Αναμένεται τώρα να δούμε αν οι δύο πρώην συμπαίκτες θα τα βρουν ειρηνικά ή θα τα πουν στα δικαστήρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved