Κατερίνα Στικούδη: Δείτε την μετά τη γέννα - Αυτή είναι η πιο τρυφερή στιγμή με τον άντρα της!
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Δείτε την μετά τη γέννα - Αυτή είναι η πιο τρυφερή στιγμή με τον άντρα της!

Κατερίνα Στικούδη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου! 

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα τα ευχάριστα ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το 4o live του J2US!

Η τραγουδίστρια μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico, έγιναν γονείς!

Μάλιστα, ο κ. Ιωάννης Φρουδαράκης, ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό ενώ αποκάλυψε και το πώς είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με τον γιο τους μέσα στο μαιευτήριο.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3.300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε χαρακτηριστικά!

Η πανευτυχής μανούλα δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μετά τη γέννα στο οποίο τη βλέπουμε να λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, Βαγγέλη Σερίφη!

Να τους ζήσει ο γιος!

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: Η αινιγματική ανάρτηση του συζύγου της για το όνομα που θα πάρει ο γιος τους!

Κατερίνα Στικούδη: Το πρώτο βίντεο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

Στικούδη: O δύσκολος τοκετός και οι πρώτες ώρες με τον γιο της – Τι αποκάλυψε ο γυναικολόγος της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved