Big Brother: Η Σύλια στο gossip-tv: Η σχέση της με τον Στηβ και οι κλήσεις που βρήκε στο κινητό της
Showbiz

Big Brother: Η Σύλια στο gossip-tv: Η σχέση της με τον Στηβ και οι κλήσεις που βρήκε στο κινητό της

Big Brother: Η Σύλια Καραμολέγκου είναι μία από τις παίκτριες του φετινού κύκλου του ριάλιτι του ΣΚΑΙ που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ.

Και μπορεί να αποχώρησε σχετικά νωρίς όμως όσο καιρό ήταν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού έγινε θέμα συζήτησης ουκ ολίγες φορές, τόσο από τους συμπαίκτες της όσο και από τους τηλεθεατές.

Η Σύλια Καραμολέγκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον Στηβ Μιλάτο, αποκάλυψε τι έκανε αμέσως μόλις βγήκε από το παιχνίδι και από ποιον βρήκε 14 κλήσεις αμέσως μετά την αποχώρησή της!

  • Αρχικά θέλω να μου πεις αν έχεις προσαρμοστεί στην καθημερινότητα μετά τον εγκλεισμό στο σπίτι του Big Brother…

Μετά από 3 εβδομάδες πλέον μπορώ να πω πως κατάφερα να προσαρμοστώ. Με το που βγήκα από το σπίτι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ανοίξω το κινητό μου και να επικοινωνήσω με το Κωνσταντίνο του οποίου βρήκα και 14 κλήσεις με το που ενεργοποίησα το κινητό. Το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω σπίτι μας και να τον κρατάω αγκαλιά με τις ώρες!

Θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με την τηλεόραση.

  • Σε αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο; Τι σου λένε;

Με αναγνωρίζει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων στο δρόμο. Συνήθως δεν μιλούν. Κάτι κοριτσάκια μικρής ηλικίας μου είχαν ζητήσει φωτογραφία και κάτι κοπέλες που είχαν έρθει γύρω στα 25-30 να μου μιλήσουν και να μου πουν το πόσο πολύ με συμπάθησαν μέσα στο σπίτι και τους άρεσα. Η πλειοψηφία όμως απλά κοιτάει, υπάρχουν βλέμματα που καταλαβαίνεις ότι αυτοί σε κοιτάνε γιατί σε αναγνωρίζουν από κάπου (Γέλια). Όσο για τα σχόλια το 90% ήταν θετικά που έλαβα στα σοσιαλ τα αλλά 10% ενώ πιστευα ότι θα αναφέρονται στον Στηβ δεν είχαν καμία απολύτως σχέση. Το 10% των αρνητικών σχολίων ήταν για την υποτιθέμενη «κλίκα».

Η Σύλια με τον σύντροφό της.
  • Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου μετά το τέλος του παιχνιδιού;

Έχω αλλάξει εγώ. Το Big Brother για εμένα ήταν κάτι το οποίο με βοήθησε να ανακαλύψω πτυχές του εαυτού μου. Βγήκα γεμάτη. Πήρα πράγματα από τον κάθε ένα άνθρωπο που υπήρξε μέσα και συναναστράφηκα είτε πολύ είτε λίγο, κάτι ο καθένας τους μου έδωσε. Κυρίως όμως βγήκα πιο υπομονετική, λογική, δυναμική και με περισσότερο θάρρος να υποστηρίζω την γνώμη μου και να νιώθω ελεύθερη να εκφέρω την άποψή μου χωρίς να φοβάμαι μη παρεξηγήσει κανείς τίποτα!

  • Το περίμενες ότι θα αποχωρήσεις τόσο σύντομα; Ήσουν και ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα στο σπίτι…

Δεν το περίμενα, όχι. Πίστευα όπως και πιστεύω μέχρι και τώρα ότι πολύς κόσμος ήταν αυτός που με στήριξε ή και θα με στήριζε. Παρόλα αυτά όλοι κάποια στιγμή θα φτάναμε σε αυτή τη θέση και θα έπρεπε να αποχωρήσουμε όποτε είτε το περιμένεις είτε όχι εισαι εν μέρει λίγο πολύ προετοιμασμένος γιατί αυτό είναι άλλωστε και το παιχνίδι! Καποια στιγμή θα συνέβαινε είτε τώρα είτε την οποιαδήποτε επόμενη!

  • Μετάνιωσες για κάποια πράγματα που έκανες μέσα στο σπίτι ή που δεν έκανες;

Δεν μετανιώνω για τίποτα ποτέ! Άλλωστε τα λάθη είναι για τους ανθρώπους μέσα από αυτά μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι! Είμαι ένας άνθρωπος πολύ αυθόρμητος δε μου αρέσει να καταπιέζομαι για να μη φανώ κάπως και αυτό το μάθημα το πήρα μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα είχα πει «Θα μπω και θα είμαι η Σύλια. Εισαι μόνη σου δε σε γνωρίζει κανείς, ήρθε η ώρα να σε γνωρίσουν όπως εισαι αυθεντική χωρίς φοβίες». Και αυτή ήμουν!

  • Φοβήθηκες ότι μπορεί να κινδυνεύσει η σχέση με τον σύντροφό σου; Μήπως αυτός παρερμηνεύσει κάποια πράγματα;

Κάποια στιγμή θορυβήθηκα αρκετά πίστευα ότι όντως μπορεί κάτι να πηγαίνει λάθος έξω, το ένιωθα και επειδή τηλεόραση έχω παρακολουθήσει ήξερα ότι αυτό με τον Στηβ είχε πιθανότητες να παρερμηνευτεί έξω και να διογκωθεί. Παρόλα αυτά ήμουν 50-50 γιατί ήξερα ότι με ξέρει όπως και άλλωστε μου το επιβεβαίωσε μετά την αποχώρηση αφού συναντηθήκαμε. Δεν αμφέβαλε ποτέ, δεν έχασε την εμπιστοσύνη του σε εμένα επίσης ποτέ. Αλλά ξέρεις... Σκέφτεσαι ότι έξω είναι μόνος του ο καθένας βγάζει ένα πόρισμα και αναγκαστικά όλη την επίθεση και το φορτίο το «τρώει» εκείνος.

  • Έγινε γνωστό ότι οι τρεις σας βγήκατε έξω. Πώς ήταν το κλίμα;

Βγήκαμε όντως έξω την επόμενη κιόλας μέρα αν θυμάμαι καλά! Περάσαμε τέλεια! Διακωμωδούσαν και καταστάσεις μεταξύ τους. Γελάσαμε πολύ! Πλέον κάνουμε παρέα μέχρι και σήμερα περισσότερη από ότι κάναμε μέσα στο σπίτι.

  • Τώρα που έχεις αποχωρήσει παρακολουθείς το παιχνίδι;

Τις περισσότερες φορές ναι το παρακολουθώ.

  • Έχεις αλλάξει γνώμη για κάποια πρόσωπα;

Εγώ τις προσωπικότητες τις γνώρισα και τις έζησα live 24 ώρες το 24ωρο. Το κακό είναι ότι δε μπορούσα να βρίσκομαι σε καθε γωνία του σπιτιού 24 ώρες το 24ωρο. Για έναν άνθρωπο άλλαξα γνώμη και απογοητεύτηκα και το έχω ξαναδηλώσει και θα το δηλώνω μια ζωή γιατί ειλικρινά στεναχωρήθηκα και αυτός είναι ο Ισίδωρος.

Οι επαφές μετά το παιχνίδι.
Επαφή έχω κρατήσει με το Νικόλα, τον Μελέτη, τον Μιχάλη από την Αμοργό, τον Στηβ και περιμένω και τους υπόλοιπους φίλους μου με το καλό όποτε βγουν, δηλαδή τη Σαμάνθα, την Ανχελίτα, τον Πάνο και τον Κωστή. Όλη τη λεγόμενη «κλίκα» εν ολίγοις (Γέλια).
  • Σου έχουν γίνει προτάσεις;

Προς το παρόν τίποτα σταθερό. Παρόλα αυτά κινούμαι μέσα από τα social media ως influencer και μου αρέσει πολύ.

  • Θα ήθελες να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Μου αρέσει πολύ ο χώρος, είμαι και άνθρωπος που λατρεύει τα «φώτα κάμερες πάμε» όποτε καταλαβαίνεις! (Γέλια).

  • Κλείνοντας, πες μας, τι να περιμένουμε από εσένα από εδώ και στο εξής;

Σίγουρα μια Σύλια ενεργή στα social γιατί έχω μια αγάπη σε αυτά! Και επειδή μου αρέσουν και παρά πολύ οι εκπλήξεις στη ζωή σίγουρα θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται όποτε είμαι λίγο πολύ απρόβλεπτη.

Διαβάστε επίσης:

Η σόλο εμφάνιση της Ματίνας Ζάρα μετά τον χωρισμό και η πρώτη έξοδος της Σύλιας από το Big Brother

Big Brother: Η παρεξήγηση για το ρύζι, ο μονόλογος της Σοφίας και ο νέος αρχηγός!

Big Brother: Μεγάλο μπέρδεμα στο σπίτι! Οι φιτιλιές της Μαίρης άναψαν «φωτιές» στον Στηβ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved