Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Η σχέση, ο μίνι χωρισμός, ο γάμος και η διαφορά ηλικίας
Showbiz

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Η σχέση, ο μίνι χωρισμός, ο γάμος και η διαφορά ηλικίας

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν στις 11 Οκτωβρίου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η σχέση της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια μετρά τέσσερα χρόνια και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Φίλοι και συγγενείς κάνουν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλο.

Η γνωριμία

Οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετό καιρό, όμως δεν είχε περάσει από το μυαλό κανενός ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια όμορφη σχέση. Ο χρόνος όμως άλλα έδειξε…

Η ηθοποιός σε συνέντευξη της είχε αναφέρει λίγες λεπτομέρειες για το πως γνωρίστηκαν, δηλώνοντας: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μα­τιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρε­θεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλα­με να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και με­τά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γρα­φτό να συναντηθούμε».

Από την άλλη ο τραγουδιστής σε συνέντευξη είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες για την γνωριμία τους αλλά και για το πρώτο ραντεβού που ήταν η αιτία να τους δέσει.

«Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει πρώτο βήμα εύκολα. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί μια κοπέλα να έχει σχέση, να έχει μία δύσκολη κατάσταση, δεν πάω να μπλέξω. Έλεγα πόσο όμορφη γυναίκα. Μια μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει “μήπως είσαι στο αεροπλάνο και έχεις ήχο κλήσης “Που να βρω μια να σου μοιάζει;” Από το πουθενά. Όχι, λέω, ποιος είναι; Τόνια Σωτηροπούλου, λέει. Είναι ένας μπροστά μου που έχει αυτόν τον ήχο… Της είπα όποτε θέλει και επιστρέψει να πάμε να πιούμε ένα ποτό…

Και μια Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μία αφόρητη μοναξιά… Και σκάει μήνυμα Τόνια Σωτηροπούλου, «Αν έχεις όρεξη σήμερα πάμε να πιούμε το ποτάκι που είχες πει». Τη γνωρίζω, πεθαίνω στο γέλιο… Μετά συνεχίσαμε να βλεπόμαστε και περάσανε από τότε 3.5 χρόνια», είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής.

Η σχέση

Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του μέχρι και σήμερα φροντίζει να μην τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό δεν ήταν λίγες οι φορές που τους ήθελαν να χωρίζουν. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν ελάχιστες, όμως, όταν τους απαθανάτιζε ο φωτογραφικός φακός πάντα κοιτούσαν ο ένας τον άλλον και έδειχναν τρισευτυχισμένοι.

Όταν δε, μιλούσαν σε συνεντεύξεις απαντούσαν πάντα με θαυμασμό.

«Αγαπώ πολύ το ταλέντο του, το οποίο πραγματικά δεν έχει όρια. Ο Κωστής μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Επίσης, αυτό που θαυμάζω απεριόριστα σε εκείνον είναι ότι δεν κρίνει ποτέ κανέναν. Είναι έτσι ως άνθρωπος, κάτι που πιστεύω πως είναι μεγάλο προτέρημα. Κοιμάται πιο ήσυχος τα βράδια, θεωρεί τους πάντες ίσoυς και βρίσκει σε όλους τους ανθρώπους μια ομορφιά, αποτελώντας και ο ίδιος ένα υπέροχο παράδειγμα για όποιον βρίσκεται γύρω του.

Μου αρέσουν ακόμα η στοχοπροσήλωσή του και το πόσο γρήγορα κάνει τα πράγματα. Μπορεί να είναι τρομερά αναβλη­τικός και να βαριέται, αλλά, όταν πει “θα κάνω αυτό», σε τρεις ημέρες θα το έχει ολοκληρώσει, είτε πρόκειται για δίσκο εί­τε για ταινία» έχει δηλώσει στο παρελθόν η Τόνια Σωτηροπούλου

Ενώ δεν είχε διστάσει να δηλώσει: «Ο Κωστής είναι πολλά για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, είναι φίλος μου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ πιο πολύ από οποιονδήποτε στη ζωή μου. Θέλω η σχέση μας να συνεχίσει όπως είναι».

Για τον Κωστή Μαραβέγια, η ηθοποιός είναι η οικογένειά του αλλά και ο άνθρωπος για τον οποίο αψήφησε τις αλλεργίες του και στα γενέθλιά της, της έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη μόνο και μόνο για την κάνει ευτυχισμένη.

Η διαφορά ηλικίας

Όσο για τη διαφορά ηλικίας τους, ο Κωστής είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος από την Τόνια Σωτηροπούλου. Συγκεκριμένα, εκείνος είναι 47 και η εντυπωσιακή μελαχρινή, 34.

Ο γάμος

Με τον πιο όμορφο τρόπο επισφραγίστηκε ο έρωτας τους, σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς, την όμορφη Ύδρα. Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου.

Ο γάμος ήταν πολιτικός και έγινε στις 18:15 μ.μ. από τον Αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Μπελεγρή.

Έχοντας πολύ λίγους φίλους και συγγενείς, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Η μπομπονιέρα του ζευγαριού ήταν πολύ όμορφη, όπως και το δώρο που χάρισαν στους καλεσμένους τους, μία μικρή γλάστρα με ένα πανέμορφο φυτό.

Μάλιστα, η είδηση του γάμου τους κατάφερε να κρατηθεί μυστική μέχρι και την τελευταία ημέρα μιας και ήθελαν να είναι σε κλειστό κύκλο χωρίς κάμερες και φωτογράφους.

Το ζευγάρι ωστόσο σεβάστηκε την δουλειά των δημοσιογράφων και των φωτογράφων και μέσω τρίτων τούς κέρασαν γλυκά ενημερώνοντας όμως πως δε θα βγουν από τον χώρο για να φωτογραφηθούν.

Ο τραγουδιστής, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» είχε πει, μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Διαβάστε επίσης:

Η συγκλονιστική φωτό της νύφης Τόνιας Σωτηροπούλου και τα σχόλια αποθέωσης στο Instagram!

Σωτηροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Μαραβέγια και η αποκάλυψη για το νυφικό

Τόνια Σωτηροπούλου: Το «τρικ» με την ανθοδέσμη του γάμου - Ποια ήταν η τυχερή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved