Ελένη Μενεγάκη: Η νέα στιλιστική εμμονή που απέκτησε! Την έχεις παρατηρήσει;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα στιλιστική εμμονή που απέκτησε! Την έχεις παρατηρήσει;

Νέα σεζόν, νέα εκπομπή, νέο κανάλι και νέα στιλιστική εμμονή, την οποία σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη έχει μελετήσει! 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το καλαίσθητο γούστο της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο είναι τόσο "μέσα" στη μόδα που το πάει ένα βήμα παρακάτω καθώς ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και φυσικά ανάλογα με τις δικές της επιλογές κάνει και τις απαραίτητες ανανεώσεις στη γκαρνταρόμπα της.

Αυτή η γυναίκα έχει ένα τρόπο ό,τι κι αν φορά, ακόμη κι όταν πρόκειται για ένα απλό κολάν να το κάνει να φαίνεται πάνω της, απίθανο και μοδάτο.

Είναι γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα και δεν τα επιλέγει μόνο σε ρούχα αλλά και σε παπούτσια και σε αξεσουάρ.

Αυτό που παρατηρήσαμε στις τελευταίες της εμφανίσεις είναι πως επιλέγει πολύ συχνά τη μονοχρωμία στα σύνολά της. Είτε κοστούμι, είτε φόρεμα, είτε ένα ένα τοπ με παντελόνι ή φούστα.

Το νέο της αυτό "κόλλημα", το αποθεώνει σε κάθε της επιλογή, είτε είναι ένα απλό μπλουζάκι συνδυασμένο παντελόνι, είτε ένα κλασσικό πουκάμισο με cigarette παντελόνι, είτε ένα σικ κοστούμι!

Δες την στη gallery

Πρόσφατα η Ελένη μίλησε για τα κιλά της, αποκαλύπτοντας πως:

«Πριν 25 χρόνια ήμουν 56 - 57 κιλά αλλά φυσιολογική. Τώρα σε φάση πριν δέκα χρόνια μιας στεναχώριας μου που είχα φτάσει τα 57 κιλά, ήμουν άρρωστη. Δεν ήμουν τα κιλά μου. Θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια με ζυγίσανε γιατί μου λέγατε ότι έχω αδυνατίσει πολύ και γιατί, ανέβηκα στη ζυγαριά και λέω «παιδιά είμαι 60 κιλά γιατί μου λέτε ότι έχω αδυνατίσει; Είμαι κανονική. Πόσο να πάω 65; Για το μπόι μου πόσο να πάω; Ηλικία με ηλικία διαφέρει, και άνθρωπος με άνθρωπο διαφέρει. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Μη διαβάζετε δεξιά και αριστερά αυτός έκανε αυτή τη δίαιτα. Δεν το ξέρεις αν είναι αλήθεια και αλήθεια να είναι, καθένας μας είναι διαφορετικός»

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει η Μενεγάκη: «Σε μία μεγάλη μου στενοχώρια, είχα φτάσει τα 57 κιλά, ήμουν άρρωστη»

Ελένη Μενεγάκη: Το φθινόπωρο μπήκε και αυτό είναι το αγαπημένο της στυλ

Ελένη Μενεγάκη: Οι 10 στιλάτες εμφανίσεις της για φέτος στην tv και το μεγάλο της δίλημμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved