Φώφη Γεννηματά: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία!
Showbiz

Φώφη Γεννηματά: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία!

Την Τετάρτη (27 Οκτωβρίου), από τις 10:00 το πρωί, η σορός της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών, σκορπίζοντας θλίψη. Πριν λίγη ώρα η επίσημη σελίδα του «Κινήματος Αλλαγής» στο Facebook ανακοίνωσε πως επιθυμία της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Να σας θυμίσουμε πως υστερα από απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κηδείας της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφης Γεννηματά, κηρύσσεται εθνικό πένθος.

Την Τετάρτη (27 Οκτωβρίου), από τις 10:00 το πρωί, η σορός της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και μετά την εξόδιο ακολουθία, επίσης, στη Μητρόπολη Αθηνών, θα ακολουθήσει στις 14:00 το μεσημέρι η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα γίνει με τιμές εν ενεργείας Υπουργού και δημοσία δαπάνη, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου.

Λίγες ώρες πριν είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με κρίση ιλεού με το ιατρικό ανακοινωθέν να τονίζει ότι επρόκειτο για υποτροπή της βασικής της νόσου.

Στη γενναία ανακοίνωση που προέβη η ίδια το ίδιο απόγευμα, έδειχνε αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της ανέφερε: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής».

Σήμερα, μετά από επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, έγινε γνωστό ότι η γνωστή πολιτικός που με όλες τις δυνάμεις της πάλεψε για να νικήσει και τη μάχη αυτή, άφηνε την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε επίσης:

Σία Κοσιώνη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τη Φώφη Γεννηματά: «Αχ Παναγιά μου…»

Σταύρος Θεοδωράκης για Φώφη Γεννηματά: «Τελικά ήσουν πολύ πιο θαρραλέα από όσο όλοι είχαμε πιστέψει»

Φώφη Γεννηματά: Ραγίζουν καρδιές τα τελευταία αντίο των επωνύμων στην πολιτικό (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved