Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είμαι πολύ περήφανος για το κοριτσάκι μου»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είμαι πολύ περήφανος για το κοριτσάκι μου»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μόνο περήφανος μπορεί να αισθάνεται για την κόρη του, Τζένη, η οποία φέτος έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έδωσε συμβολές στην κόρη του και πώς αντέδρασε όταν του ανακοίνωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Εκτός από τους Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στο Mega στις 21.00, η κόρη σου παίζει φέτος στη σειρά εποχής της ΕΡΤ, Βαρδιάνος στα σπόρκα. Την έχεις δει;

Είδα την πρεμιέρα στο ΕΡΤflix, το καταχάρηκα και είμαι πολύ περήφανος για το κοριτσάκι μου.

Συγκινήθηκες;

Από όλα είχε ο μπαξές. Παρακολουθούσαμε μαζί το πρώτο επεισόδιο, οπότε είχε και συγκίνηση, είχε και χαρά μεγάλη και περηφάνια, από όλα.

Της έδωσες συμβουλές ως πιο έμπειρος;

Δεν είχα να της κάνω πολλές παρατηρήσεις, κι αυτό ήταν το ωραίο. Έτσι κι αλλιώς είναι μια δουλειά του Μανούσου Μανουσάκη και ξέρω ότι είναι ένας σκηνοθέτης που προσέχει πολύ τους ηθοποιούς του και θέλει να βγάζει το καλύτερο τους. Ήξερα λοιπόν ότι είναι σε καλά χέρια και έτσι δεν είχα ιδιαίτερο άγχος. Δεν σου κρύβω βέβαια πως όταν είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα είχα πάρει τηλέφωνο τον Μανούσο και τον είχα ρωτήσει «Πώς είναι η μικρή;». «Μα χαρά! Είναι πολύ καλή» μου απάντησε, οπότε ήμουν ήσυχος. Αυτό που είδα μου άρεσε πολύ. Της έδωσα τα συγχαρητήρια μου.

Πώς αντέδρασες όταν η Τζένη σου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός;

Η Τζένη, όπως κι εγώ, ήταν στο θέατρο από μικρή και γνώριζε τα καλά αλλά και τα κακά αυτού του επαγγέλματος. Ξέρει δηλαδή ότι είναι μια δουλειά που φαίνεται κάπως, αλλά στην πραγματικότητα είναι αλλιώς. Μπορεί ο κόσμος να βλέπει τα φώτα και το χειροκρότημα, αλλά για να γίνει αυτό απαιτείται αίμα, δάκρυα και ιδρώτας. Από τη στιγμή που τα ξέρει όλα αυτά και αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της, εγώ δεν είχα τίποτε-άλλο να κάνω από το να την υποστηρίξω. Αν το σκεφτείς, αυτή τη στιγμή είμαστε τρεις γενιές Καζάκου που είμαστε ενεργές. Το πάμε για... δυναστεία.

Έχετε σκεφτεί να παίξετε σε ένα έργο και οι τρεις γενιές Καζάκου μαζί;

Αυτό θα ήταν πολύ συγκινητικό. Μακάρι να τα καταφέρουμε.

Ο γιος σου ο Ιάσονας έχει κληρονομήσει το υποκριτικό σου ταλέντο;

Ο Ιάσονας είναι μόλις 9,5 ετών και προς το παρόν δεν έχει δηλώσει κάτι τέτοιο. Έχει όμως φοβερό αυτί και πολύ ωραία φωνή. Οπότε αν αποφάσιζε να ασχοληθεί με την Τέχνη, θα γινόταν τραγουδιστής ή μουσικός. Βέβαια, έχει όλη τη ζωή μπροστά του για να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, αν και τα παιδιά των καλλιτεχνών σπανίως ξεφεύγουν από το επάγγελμα των γονιών τους.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved